Published On: Ned, tra 11th, 2021

JEZIVO: Koji mora biti razlog da policajci ovako brutalno prebiju građanina?? Tko su ti ljudi? Gdje je ta stoka rasla?

Video snimak koji je večeras dostavljen našoj redakciji govori o policijskoj brutalnosti o kojoj treba provesti istragu. I kazniti počinitelje. Koji su plaćeni da provode javni red i mir a ne da nanose povrede opasne po život građanima koji se ne opiru niti uzvraćaju silom.

Naime u videu koji slijedi pred ulazom u stambenu zgradu na mladića se zalijeću dva policajca i premlaćuju ga, a zatim odvode u policijsku postaju.

Radi se o premlaćivanju koje je ispod svake časti i profesionalnosti.

-Nakon premlaćivanja odvezen je u PU Mostar gdje mu napisana kazna za kršenje mjere policijskog sata i pušten je sam u pola noći da pješači doma bez medicinskog pregleda.

Nakon što mu je pozlilo u domu, mladić se sam javio na CUM SKB Mostar gdje su mu utvrđene brutalne povrede – navodi se u poruci koju smo dobili.

Je li moguće da je čovjek prebijen zbog kršenja policijskog sata?I da je to jedini razlog? Ako da onda onima koji su ovo uradili zbog tog smjesta moraju biti uručeni otkazi.

Naime povreda dostojanstva, dostojanstva tijela, sloboda kretanja, pravo na život temeljna su su ustavna prava koja su ovom čovjeku sinoć narušena. Država je dužna štititi ta prava, ne ih rušiti.

Očekujemo da će se o svemu očitovati MUP HNŽ tijekom sutrašnjeg dana. Sudeći prema snimku, neće biti problem prepoznati o kojim se policajcima radi, a sve nas zanima što je povod divljačkog nasrtaja na mladića.

Pogledajte video!