Published On: Sub, stu 17th, 2012

JEREMIĆ: Osobno ću nanijeti štetu Haškom sudu

Predsjednik Generalne skupštine Ujedinjenih Narodna Vuk Jeremić oštro je danas reagirao na oslobađajuću presudu hrvatskim generalima i najavio je da će on osobno “nanijeti štetu” Haškom sudu.

“Sve što sam oduvijek mislio o ‘haškoj pravdi’ nakon današnjeg dana nema više razloga da se formulira politički korektnim jezikom”, napisao je Jeremić na svom osobnom profilu na društvenoj mreži Twitter.

Poslije prve reakcije na Twitteru, građani su pozvali Jeremića da podnese ostavku na funkciju, a on je odgovorio da će drugačije reagirati, a sud je nazvao “međunarodnim kriminalcima”.

“Ne, neću podnijeti ostavku, već ću ovim međunarodnim kriminalcima nanijeti štetu koju nisu očekivali da će im se dogoditi”, napisao je Jeremić.
On je u ocjeni pristranosti ELUEX-a spomenuo i slučaj trgovine organima na Kosovu.

“Neka prst na čelo stave oni koji su pristali da EULEX istražuje trgovinu organima na Kosovu. Zaključit će gospoda da smo ih sami sebi vadili”, naveo je Jeremić.

Nekadašnji šef srpske diplomacije napisao je i da neće više da komentiram oslobađanje generala iz taktičkih razloga.

“A sada treba biti pametan i potisnuti gorčinu. I zato više neću reći nijednu riječ, jer ih pažljivo prate. Neću da im dam priliku da se spreme”, napisao je Vuk Jeremić.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare