Published On: Pet, lis 19th, 2018

Jasenko Selimović – omiljeni Šveđanin (B)N1 televizije kritizira Plankovića

Danas, 18.10.2019. godine na programu (bošnjačke) N1 po tko zna koji put je uživo gostovao Jasenko Selimović, najomiljeniji Šveđanin i EU parlamentarac na svijetu. Taj stručnjak za BiH i EU je ponovno pokazao svoje (ne)zavidno znanje o svojoj drugoj (ili prvoj) državi/ljubavi.

Uz čestitke gospodinu Komšiću pojasnio nam je da su u EU 27 godina čekali da konačno pobijedi kandidat za kojeg su OČITO glasali svi narodi BiH i da su to konačno i dočekali. Po prvi put kaže Selimović. Selimović je ovo govorio sa iskrenim oduševljenjem valjda neznajući da je Komšić već dva puta uzurpirao mjesto hrvatskog člana Predsjedništva i to po treći put samo bošnjačkim glasovima.

Nastavio je sa napomenom da je bezze da se Planković (da, Planković) predsjednik vlade petlja u unutarnje stvari BiH dok je prelijepa voditeljica (B)N1 samo klimala glavom bez namjere da išta ispravi sveznalog Selimovića.

Objektivni Šveđanin, iz stare objektivne bošnjačke obitelji, moj objektivni Sarajlija, objektivni Jasenko je dalje nastavio sa objektivnom kritikom Plankovića, da, Plankovića, uz napomenu kako se netko iz EU nikada ne bi petljao u izbore neke demokratske zemlje. Ubrzo nakon toga je preporučio Dodiku kako da se ponaša kao Predsjednik Predsjedništva (da, predsjednik Predsjedništva) i napomenuo Čoviću da su ga glasači Hrvati napustili zbog njegove nacionalističke politike i da malo razmisli zašto je izgubio tolike glasove Hrvata. Mora da je gledao (B)N1 dan prije kada je voditelj Komšić hladno slagao da je Čović dobio mnogo manje glasova nego prije 4 godine.

Nakon svega sam mogao objektivnom Šveđaninu Jasenku uz nevjericu prošaptati staru švedsku uzrečicu, aferim! Radujem se petku na (B)N1, mogao bi Suljagić, borac za građansku “jedan insan – jedan avaz” državu, ponovno gostovati. Nije bio pravo dugo, barem 24 sata.

http://ba.n1info.com/a291928/Vijesti/Vijesti/Selimovic-o-izboru-Zeljka-Komsica-za-clana-Predsjednistva.html

Hrvat iz Sarajeva l poskok. Info

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare