Utorak, 21 svibnja, 2024

JADNI ASIĆ: Tolike godine kurčenja, i na kraju ti ćukne škutor Zvonka iz Posušja

Must Read

Željko Asić, dosadašnji glavni tajnik HSP-a BiH i zastupnik u Zastupničkom domu parlamenta FBiH nije više član Halal Saraj Partije, kako doznajemo iz vrha SDA, stranke koja je nakladnik  HSP-a, bošnjačkog političkog trojanca za Hercegovinu. Željko Asić razriješen je sa svih funkcija u HSP-u BiH zbog, kako je navedeno, političkih neslaganja i lošeg djelovanja po halal certifikat ove stranke. Detaljnije informacije nismo mogli dobiti, dok nam se Željko Asić kao i ostali članovi predsjedništva HSP-a BiH nisu odazivali na telefonske pozive.Navodno je Jurišić prilikom izbacivanja Asića istome oduzeo i stranački telefon te upravljanje nad obatri pravaška portala. Smanjena koncetracija Pravaša u zraku ukazuje na to da su svi živo zainteresirani za čitanje Asićevih sms poruka.

Za pretpostaviti je kako je ovo samo posljedica konflikata unutar partije na relaciji Jurišić – Budimir. Željko Asić je očito svoj politički angažman i potporu   građaninu  Posušja Živku Budimiru koji  pati od neobičnog oblika nasljedne bolesti, ustašopatološkog narcizma, pa u slobodno vrijeme dok ne ruši avione ili ne briše hrvatske branitelje iz registra branitelja, tvrdi da je predsjednik  Federacije,  platio upravo izbacivanjem samog sebe s komotne pozicije naplate dangubarenja na račun vlastitog naroda.

Jurišić je očito krenuo s “demokratskim pripremama” za stranački sabur. Sljedeći koji su na odstrijelu su ministar Čamber i Krajina koji su odbili poslušnost Jurišiću čuvajući ministarske plaće dok je zasigurno prvi kojeg će nakon Asića pokušati izbaciti iz stranke Josip Ćoza Perić koji je navodno teži od Asića iako je to gotovo nevjerojatan podatak.

Asić , osim što ima tešku i dosadnu priču teži preko 110kg dok je Ćoza težak 111kg.

U narednom periodu svakako možemo očekivati i reakcije građanina zaseoka Vir Živka Budimira, ali i članova Handžar Ustašića  iz Kantona 10 predvođenih Josipom Perićem.

U međuvremenu grudska podružnica HSP-a odbila je poslušnost Jurišiću. Oni koji mu ne duguju ništa na izborima će glasovati protiv NSRZB i Lukende tvrdeći da je Lukenda bahati glupan i ratni dezerter te da im je ispod časti glasovati za glupljeg od sebe. Grudopravaši će izgleda biti ključni ljudi u vraćanju HSP-a u hrvatski politički korpus. Ako HSP naravno bude uopće postojao nakon izbora.

Pad kuće Jurišićevih dakle neminovan je. Pitanje je samo što će Zvonko nakon što mu se sruši kuća? U koji će stan. Težak je to izbor jer stanova je puno. Prokleta mogućnost izbora!

poskok.info

Vezana vijest:

Glavni tajnik HSP-a Željko Asić: Krvi ćemo se napiti, svima koji nas nazivaju izdajnicima Hrvata!

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Francuska protiv saveznika, podržala sud u Haagu protiv Netanyahua

Francuska podržava Međunarodni kazneni sud (ICC) i ‘borbu protiv nekažnjivosti’, priopćilo je francusko ministarstvo vanjskih poslova nakon što je...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -