Published On: Sub, kol 25th, 2018

IZVANREDNA ODLUKA NARODNOG HRVATSKOG VRHOVNIŠTVA U BIH: O Komšićevoj retorici liderstvo će odgovori kad se vrati s mori

Iako se očekivalo da hrvatsko narodno liderstvo poentira, i ojača narodni položaj hrvatskog radnika i seljaka u BIH, žestokim napadom na  licemjerni OHR koji je odšutio Komšićevu najavu dokidanja konstitutivnosti to se za sada neće dogoditi.

Većina hrvatskog narodnog i nacionalnog odgovora trenutno je na moru.

Nakon iscrpnog “četverogodišnjeg mandata + putni troškovi” koji ih je jako zamorio, morska voda pokazuje se kao odličan lijek za sve osipe. A zajedništvo ne smije da se osipa. I da boluje ljutu bol.

Jer hrana je u saraj restoranima zadnje četiri godine bila nešto masnija nego ranijih mandata. I činila im se sumnjivom. I mnogi naši su gore tako nastradali. Obnova je dakle nužnost. Kao i opreznost za buduće dane.

Zato i jesu odlučili na listu staviti , prvoborca Viktora Pavelića Kvesića da ubuduće kuša hranu prije njih. Ako crkne nek plače Sarajevo, a ne mi.

U odjelu  HNS-a za istraživanje molekularne biologije legitimnog hrvatskog uhljeba, sumnjaju da su našem narodnom odgovoru  davali takvu hranu koja bi izazivala šutljivost.

Stanovitu šutljivu bamiju koju uzgaja teta Razija , tajni pripravak od kojeg se diže sve osim glasa. Legenda tako kaže da su pojedini ministri narodnog vrhovništva na sjednice dolazili znojni i neispavani a dok se izglasavala nova obilaznica oko Sarajeva oni su se dopkali sa suležnicama.

Naime, otkada se pojeo taj neki ručak na Marin dvoru, ne pamti se da je ikada itko od hrvatskih odgovornika uzeo riječ u usta u državnim parlamentima i nešto nekome odgovorio.

Osim Karamatića. Koji se hrani u Istočnom Sarajevu jer preferira prasetinu.

HNSBH je stoga zaključio da bi to mogao biti ključni  razlog.

Pa su nas iz HNS BIH zamolili da pričekamo s priopćenjima.

Tj. odgovorima.

Hrvatskog odgovora.

Nismo imlai izbora nego odgovor potražiti kod mlađih generacija legitimnih.

HDZ mladež, opet, na ligama je mjesnih zajednica. Stari običaji nekadašnjih mladih:  liganje, gonjanje i te fore, na kojima se mladež seksualno oslobađala, i plodila, zamijenjen je dosadnom, negativnom selekcijom, konzervativnom uštogljenosti i odumiranjem naroda. (Fala ti Crkvo i ti si nam pomogla da budemo bolji!)

Zapravo ti stari običaji zamijenjeni su  najdosadnijom zabavom za hrpu seksualno sputanih muškaraca koja se zove “liga mjesnih zajednica”.

Upućeniji kažu da se u Hrvata, najvažniji povijesni događaji dogovore na ligama mjesnih zajednica. U težim slučajevima na bućalištu. Dok se povijesne odluke donose na koridama.

Uglavnom niti od HDZ mladeži nismo uspjeli dobiti mišljenje, jer su jeli kokice i blenuli u teren.

Navodno, čak i oni imaju mišljenje.

Tako se priča.

Po ligama.

Mjesnih.

Zajednica.

Poskok.info

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare