Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

IVANIĆ UPOZORAVA NA PARALIZU DRŽAVE: Cijela BiH nakon izbora postaje “Mostar”

Must Read

Član Predsjedništva BiH iz RS-a Mladen Ivanić ponovo je upozorio da BiH, zbog nepostojanja dogovora Bošnjaka i Hrvata u vezi s Izbornim zakonom, ulazi u krizu, koja može dovesti do toga da, poslije izbora, cijela BiH postane Mostar.

Podsjetio je da je još prije šest mjeseci upozoravao da je Izborni zakon BiH najveći problem koji će optereti BiH, ali da to nitko nije ozbiljno shvaćao.

-Vjerujem da će to pitanje opterećivati i cijelu ovu godinu. Mislim da su male šanse da se postigne neka vrsta dogovora, jer je značajno različit pogled na sadržaj i ne vjerujem da može doći do određenog približavanja u vezi s ovim pitanjem – rekao je Ivanić u izjavi novinarima u Banjoj Luci.

Iznio je svoj stav da bi bilo dobro da predstvanici SDA i HDZ-a “pošteno i otvoreno razgovaraju i pokušaju postići dogovor, jer to neće riješiti ni hrvatski ni turski predstvanici”.

-Nažalost, zbog nedostatka komunikacije, nisam optimista da će se to dogoditi i bojim se da BiH polako, ali sigurno ulazi u ozbiljnu političku krizu, koja može dovesti do toga da, poslije izbora, cijela BiH postane Mostar – rekao je Ivanić./Fena/HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Crook likely decided the presidential election. But not in the way he intended…

On the German portal FOKUS, psychologist and professor Dr. Florian Becker analyzes events in the USA: Dramatic Incident In the USA,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -