Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

Isus je predvidio ovaj Matrix: Past će noć na slobodu govora i djelovanja u posljednjim danima (Ivan 9: 4)

Must Read

Gradi se hram matriksa. Tu nema mjesta za Bibliju i proroke, već za servere, obavještajne računalne stručnjake i naoružane stražare. Umjesto da slušaju Božju riječ s neba, oni će tu tajno snimati, čuvati i analizirati sve riječi i slike koje prođu kroz telekomunikacijske mreže svijeta.
Za najveći špijunski centar u Americi, za nadgledanje slobode kretanja, vlada troši dvije milijarde dolara. Samo struja koja se tu potroši može opskrbljuje grad od 200.000 ljudi.
Svrha centra koji ima ime NSA Spy Center je kontrolirati cyber neprijatelje.
Ali ono što se javno ne govori to je da će centar znati sve o nama ma gdje bili.
U njihove čeljusti će ući svaki telefonski poziv prema vama ili od Vas, svaki email, svaki tekst na internetu, svako slovo na Facebooku ili Twitteru.
Najmodernija tehnologija o kojoj i ne sanjate da postoji biće upotrebljena da napravi Vaš profil.
Ako niste za Novi svjetski poredak, oni će to znati.
Osim američke vlade i svih tvrtki koje za nju rade, pravo prisluškivanja i praćenja ne samo u Americi nego i izvan nje poslije napada 9/11 dobile su i izraelske tvrtke koje rade za tajne službe.
One imaju pravo nadgledanja, dekodiranja i čitanja svake telekomunikacijske poruke i podataka u zapadnom svijetu.
CISPA zakon će dodatno dati prava kontrole privatnosti. To se ne odnosi samo na Ameriku. Ako oni kontroliraju cijeli internet znat će sve o Vama ?
Google/UDBA je vaša sudba
Vlada je poslije 9/11 radila na uklanjanju svih prepreka za kontrolu uma građana. Najveće tvrtke na svijetu poput Googlea naprimjer moraju pratiti vaše ponašanje i kretanje i da to dostavljaju na nadležna mjesta.
Naše najdublje privatne komunikacije idu na analizu da se vidi postoji li tu neki element prijetnje.
Cyber ​​nadzor je toliko intenzivan da rendgen aparati na aerodromu izgledaju kao igračke.
Globalistička Anti-Defamation liga željno iščekuju prihvaćanje zakona i protokola CISPA. Oni očekuju da uz pomoć giganata Googlea i Facebooka dobiju apsolutnu kontrolu internet prometa a samim tim i kontrolu svijeta.
Duboko u pustinji Utaha Nacionalna agencija za sigurnost gradi najveći špijunski centar na svijetu. To je uvod u konačno definiranje stanja koje će osigurati apsolutnu kontrolu cijelog svijeta. Imat će kontrolu svih telefonskih poziva, kompletnog internet prometa, e- pošte, Google pretraga pa čak i svih uskladištenih podataka na internetu.
“Veliki brat”: Branimo se od terorista!
Naravno “Veliki brat” će reći da je to sve za obranu od terorista i neprijatelja čovječanstva.
Tom centru bit će podređeni svi slični centri u cijelom svijetu.
Unutra će biti najmoćniji računala koje je svijet ikad vidio. Naravno, bit će i onih računala koje svijet još nije vidio i koje će vidjeti tek za nekoliko godina i to na slikama. Ostalo će biti samo tajna.
On će imati još jednu svrhu a to je da će biti najveći centar u povijesti za dešifriranje i razbijanje kodova.
Što to u suštini znači za nas?
To na prvom mjestu znači da bilo kakva komunikacija preko interneta, naše Vlade ili bilo koje domaće tajne službe bit će zabilježena i dešifrovano u NSA Spy Center.
Također, svaka komunikacija na Skype-u odavno ide u postojeći centar a to isto i na višoj razini će biti iuNSA Spy Center.
Mi samo mislimo da je naša videokonferencija nepropusna za nadgledanje ali je istina da smo i tu odavno pod prismotrom. Osim toga, nemojte misliti da ste zaštićeni jer govorite hrvatski ili tunguski. Dok govorite preko Skypea moćan softver sve uzima i obrađuje i naravno prosljeđuje. Osim Vaših riječi program ispituje vaš izgled lica, oči, mimiku.
Ako mislite da niste zanimljivi ili nemate što kriti …
Znate li da je najmoćniji detektor laži onaj koji radi samo za specijalne slučajeve a bazira se na “govoru” očiju, lica i glasa.
Ako mislite da Vi niste zanimljivi te da nemate što kriti, kako se inače može čuti, varate se jer bar će znati kakvo je javno mnijenje u svakoj zemlji, kako će se izbori završiti i koji će kandidat pobijediti.
Što mislite jesu li znali tko će pobijediti na posljednjim izborima, parlamentarnim i predsjedničkim?
Ne mislite valjda da je jednoj takvoj mašineriji kao što je Europska Unija moguć takav glup kiks da Van Rompuy u 18 sati (prije kraja glasovanja) pošalje čestitke za pobjedu Nikoliću, u Srbiji?
To je bila navodna greška a onaj kome je bila upućena dobro je shvatio poruku.
Što mislite, je li milijun Facebook naloga u Hrvatskoj dovoljan izborni uzorak?
 
Nadgledanje kompletne telekomunikacijske mreže zapadnih zemalja, NSA Spy Center će nadgledati preko dvije izraelske tvrtke Verint i Narus koje opet imaju veze s obavještajnim službama Izraela.
Koliko ove tvrtke imaju neprotokolarnu i neslužbenu kontrolu kod nas nije poznato, ali obzirom da su sve telekomunikacijske tvrtke napr. u Srbiji u rukama stranih vlasnika ništa nije nemoguće. Uostalom svi telefonski razgovori u Srbiji se snimaju i točno lociraju mjesto razgovora.
Postoji software vrlo moćan u Narusu koji nadgleda milijarde razgovora i sve sumnjivo automatski prosljeđuje u NSA Spy Center. Program radi tako da kad samo jednom neki razgovor proslijedi u NSA automatski sve sljedeće razgovore tog korisnika prosljeđuje. Dakle, ako ste taj nesretnik da vas je program označio kao sumnjivog do kraja života ste u “sustavu” nadgledanja pa makar Vi pričali o tikvicama i ajvaru.
Primate izvode Vaše tvrtke preko interneta? Ako Vam slučajno neki izvod nedostaje možete ga potražiti u NSA Spy Center
Je li Isus znao što će danas biti kada je rekao “dolazi noć kada nitko ne može raditi…” (Ivan 9: 4, (na slobodu govora i djelovanja u posljednjim danima)
Jedan milijun četvornih metara u objektima NSA Spy Center potvrđuje Kristova teška viđenja.
izvor: Vestinet.rs

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Ne natjecanju za pjesmu Eurovizije (ESC) u Švicarskoj

Švicarska narodna stranka i Demokratska unija (EDU) najavile su referendume protiv državnih davanja EUROSONGU u Bernu, Baselu, Ženevi i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -