Published On: Sub, lip. 9th, 2018

ISTRAŽITELJI OBJAVILI DETALJE: Anthony Bourdain objesio se remenom kućnog ogrtača u malenoj sobi hotela Le Chambard

Slavni se kuhar tijekom života borio s ovisnošću o alkoholu i drogi, ali i s depresijom

Francuski istražitelji otkrili su detalje samoubojstva slavnog chefa Anthonyja Bourdainačija je smrt šokirala svijet. Celebrity kuhar objesio se remenom kućnog ogrtača u malenoj sobi hotela Kaysersberg, objavili su.

Čekaju se toksikološki nalazi

Sada se čekaju toksikološki nalazi kako bi se otkrilo je li u trenutku samoubojstva bio pod utjecajem alkohola ili nekih drugih supstanci. Bourdain nije krio da se tijekom života borio s brojnim demonima – ovisnošću o drogi i depresijom.

Lani je Guardianu dao intervju u kojem je otvoreno progovorio o detaljima iz svog života. Tada je kazao kako je imao kaotično odrastanje te da je u sebi nosio ogroman bijes koji je na kraju uspio potisnuti i u kuhinji pronaći mir.

Prošao je teške stvari u životu

Kazao je kako je velik dio života bio ovisan o cigaretama i alkoholu, ali i da je bio ovisan o heroinu. Prošao je teške stvari u životu, ispričao je. ‘Proveo sam puno vremena u zemljama u razvoju, zatekao me rat u Bejrutu, bio sam u Liberiji, Kongu, Iraku i Libiji, shvatio koliko brzo stvari mogu postati loše, koliko se sreća može okrenuti u okrutnost i smrt. Pretpostavljam da sam se naučio poniznosti, ili nečemu’, kazao je u intervjuu.

Bez obzira na teškoće s kojima se nosio, na mnoge je ljude ostavio neizbrisiv trag.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer