INAUGURACIJA Prva dama oduševila mnoge: Evo tko joj je šivao haljinu po mjeri

Zoran Milanović svečano je u utorak pred predsjednikom Ustavnoga suda Miroslavom Šeparovićem prisegnuo za petog predsjednika RH…

Zoran Milanović svečano je u utorak pred predsjednikom Ustavnoga suda Miroslavom Šeparovićem prisegnuo za petog predsjednika Republike Hrvatske, obvezavši se na vjernost Ustavu.

– Prisežem svojom čašću da ću dužnost predsjednika Republike Hrvatske obavljati savjesno i odgovorno, na dobrobit hrvatskog naroda i svih hrvatskih državljana. Kao hrvatski državni poglavar, držat ću se Ustava i zakona, brinuti se za poštovanje ustavnopravnog poretka Republike Hrvatske, bdjeti nad urednim i pravednim djelovanjem svih tijela državne vlasti, čuvati nezavisnost, opstojnost i jedinstvenost Republike Hrvatske. Tako mi Bog pomogao – prisegnuo je Milanović na svečanosti u predsjedničkom Uredu na Pantovčaku, držeći ruku na Ustavu.

Uz njega je bila prva dama Sanja Musić Milanović koja je u ovoj prigodi zablistala u decentnoj ružičastoj haljini domaće modne kuće Varteks, piše RTL.

Kako od dobro upućenih izvora doznaje RTL, riječ je o haljini koju je Varteks šivao baš za nju i ta će se haljina naći u njihovoj novoj proljetnoj kolekciji.