Published On: Uto, ožu 14th, 2023

Imenovanje nove Vlade Zapadnohercegovačke županije 20. ožujka

Na sastanku se razgovaralo o trenutnoj političkoj situaciji u BiH, procesu formiranja izvršne i zakonodavne vlasti svih razina, a naglasak je bio na uspostavi Vlade ZHŽ-a.

Istaknuto je, kako je dogovor postignut, te će se sjednica županijske Skupštine održati 20. ožujka, kada će se potvrditi nova Vlada. Zaključeno je kako će svaki općinski i gradski odbor do srijede dostavit imena kadrovskih rješenja po svim resorima.

Također, razgovarano je infrastrukturnom razvoju županije, ali i jačanju gospodarstva. Istaknuta je nužnost suradnje sa većim razinama vlasti u svim projektima i planiranom razvoju.

Predsjednik Čović upoznao je nazočne o trenutnoj političkoj situaciji i procesu uspostave federalne vlasti, ističući važnost da se i u Federaciji Bosne i Hercegovine u najskorijem roku omogući implementacija rezultata Općih izbora.

Također, istaknuo je kako će se i u toj županiji, općinama i gradovima nastaviti pratiti svi projekti, s razine entiteta i države BiH, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Lise,Lise
Lise,Lise
16 dana prije

Neko iz KRADEZE je uzeo malo maraka da se muslimanski kiosk s cigarama stavi u dvorište osnovne škole u Širokom Brijegu,što nije zabilježeno niti u Ruandi.ZNA SE,KRADEZE.