Subota, 22 lipnja, 2024

IMAŠ PUMPU VRATI MANDAT: Hoće li Nikšić smijeniti Ramzesa Prvog?

Must Read

Kako je vijest prostrujila Sarajevom, tako je Ogrešević morao ići na „saslušanje“ u emisiju „Istraga sedmice“ koju vodi Avdo Avdića „prvi mikrofon“ SDA-ovog obavještajnog podzemlja, piše TheBosniaTimes.ba, portal u vlasništvuz Nedžćada Latića inače vrlo dobro upućenog u zakulisne političke priče i događaje.

Nakon „saslušanja“ javnost nije mogla saznati hoće li doći do rekonstrukcije Vlade Federacije BiH, što zbog Ogreševićeve nemuštosti, što zbog prozirnog mudroluka „da nešto kaže, a da ništane kaže“. Ipak ako je suditi po “govoru tijela“, piše ovaj portal, Ogrešević je bio pun sebe i stoga bi se moglo reči da je nešto „jamio“.

”Ja nisam u tom odnosu razumio da zaista bitan glas Krajine a i NES-a. Ne razumijem otkud NES u toj priči oko Vlade FBiH. Mi nismo ljuti zbog Krajine na SDA nego na Bakira Izetbegovića jer me je slagao. Mi znamo zaključiti koja su to državna pitanja a znat ćemo procijeniti kada treba biti za nešto a kada protiv nečega”, govorio je Ogrešević za Hayat TV, te dodao kako „nema takvih razgovora, odnosno trgovine, oko ulaska u Vladu FBiH“.

Ogrešević tako nije odgovorio ni na pitanje ako ministar unutarnjih poslova Ramo Isak bude smijenjen hoće li prihvatiti ovu ponudu.

- Advertisement -

2 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Petković odgovorio što ne funkcionira u hrvatskoj igri

Isključiva krivca je na nama, ostali smo dužni navijačima, poručio je hrvatski napadač Bruno Petković na novinarskoj konferenciji u...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -