Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

POLITIČARKA KAKVU BH HRVATI MOGU SAMO SANJATI Sanja Vulić: Schmidt želi srušiti daytonsku i izgradi islamsku BiH

Must Read
Šefica Kluba zastupnika SNSD-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je kako BiH prijeti raspad isključivo i samo zbog “besmislenih poteza isfrustriranig nelegalnog stranca Schristiana Schmidta i njegovog mentora Michaela Murphya”.

– Cilj Schmidta je jasan od samog njegovog dolaska u BiH, a to je urušavanje dejtonske, a stvaranje islamske BiH. Stoga, uopće ne čudi njegova najava o “raspuštanju države” o čemu govori u nelegalnom izvještaju Vijeću sigurnosti UN – istakla je Vulićeva.

Ona je navela kako je Schmidtovo podnošenje izvještaja Vijeću sigurnosti UN tragikomično i samoponižavajuće, s obzirom na to da je na nedavnom zasjedanju Generalne skupštine UN istupao kao privatno lice, kako je i predstavljen, a ne kao visoki predstavnik što i nije jer njegovo imenovanje nikada nije potvrđeno odgovarajućom rezolucijom UN.

– Schmidt je, uz Michaela Murphya, osvjedočeni srbomrzac što je otvoreno pokazao i ovim izvještajem. Što drugo da i očekujemo od osobe čija je jedina orijentacija ka nacističkom nasljeđu i pokušajima rehabilitacije nacističkih pilota i generala – naglasila je Vulić i dodala kako je i njegov sramni izvještaj osveta Srbima za njihovu antifašističku borbu.

Ona je rekla kako mora podsjetiti njemačkog turistu da, bez obzira na njegove laži iznesene na komadu papira zvanom izvještaj, demantira samo jedna u nizu čiinjenica, a to je da su sve poteze s ciljem ispunjavanja uvjeta na putu za EU uradili srpski predstavnici u zajedničkim institucijama, prenosi Srna.

– Međutim, Schmidtu to ne odgovara i bilo kakav vid dogovora domaćih političara je propao jer su to od predstavnika bošnjačkog naroda tražili upravo on, neimenovani stranac, i Michael Murphy. Za svako zlo u BiH, za raspakiravanje dejtonske BiH i kršenje Daytonskog sporazuma krivci su isključivo Schmidt i Murphy, isfrustrirarni srbomrsci i zagovornici islamske BiH – naglasila je Vulić za Srnu.

- Advertisement -

6 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Najveći izdajnik u povijesti Hrvatske podijelio je zemlju neprijateljima pa pobjegao. Danas je tek ikona neobrazovanih….

SAMO tridesetak kilometara od Sarajeva nalazi se selo Bradina. Radi se o relativno nevažnom mjestu u kojem posjetitelji mogu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -