Published On: Uto, lip 21st, 2016

‘IMAJ NA UMU, TAKVI SU ISUSA RAZAPELI!’ Karamarkovu objavu na Faceu zatrpali komentarima

“Idemo naprijed, putevima koje smo zacrtali, a na putu prema boljitku nema stajanja”, poručio je Karamarko podnoseći ostavku što je izazvalo lavinu komentara na Facebook profilu sada već bivšeg predsjednika HDZ-a.

“Podnosim ostavku na mjesto predsjednika Hrvatske demokratske zajednice. Obećao sam stranci da ću održati saborsku većinu, no to nisam uspio. Ovim činom želim potaknuti stranku da pronađe nova rješenja te da i dalje dokazuje kako je bila i ostala pobjednička stranka. Ovom prilikom se zahvaljujem svim Hrvaticama i Hrvatima koji su nam ukazali povjerenje, svim članovima Hrvatske demokratske zajednice na svojoj bespoštednoj borbi za boljitak domovine te svima onima koji su mi bili i ostali podrška. Svojim nasljednicima želim uspjeh te da beskompromisno rade na izgradnji bolje Hrvatske, motivirani ničim drugim nego ljubavlju prema njoj. Naša domovina zaslužuje najbolje, a nemam niti malo sumnje da će pobjednička stranka odabrati vodstvo koje to može i napraviti. Idemo naprijed, putevima koje smo zacrtali, a na putu prema boljitku nema stajanja”, stoji u poruci koju je Karamarko objavio na Facebook profilu.

 

Gotovo svi komentari koje ostavljaju članovi i simpatizeri stranke su pozitivni, pa se da naslutiti da administratori brišu one u kojima se Karamarko ne slavi.

“Dragi Tomo! Što su željeli da odeš nedaj da te to omete uvijek imaj na umu takvi su Isusa razapeli a bio je nevin. Svaki pravi HRVAT bit će plijen vukovima!!!!”

“Ponosno odlaziš jer nisi mogao gledat 360.000 nezaposlenih i još jednu nefunkcionalnu vladu 4 godine”.

“Prijatelju stari drž se i još samo jednu stvar pokušaj spriječiti da Plenković bude jedini kandidat. HDZ ima boljih i snažnijih karaktera od beskičmenjaka sa briselskih dvora”. To su samo neki od komenatra na Karamarkovu oproštajnu poruku na popularnoj društvenoj mreži.

Među brojim komentarima našao se tek jedan u kojem se Karamarka kritizira.

“Da te onaj pop što te vjenčao naučio išta o vjeri, znao bi da mržnja koju si prosuo po Hrvatskoj i dijaspori će ti se obit od tu mutavu glavu!!!”

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>