Published On: Uto, ožu. 27th, 2018

Ibrahimović u švedskoj reklami progovorio bosanski: ‘Uzeo si sve mlijeko, seljak’

Dok se reprezentacija Švedske polako sprema za ono što će je čekati na SP-u u Rusiju, Zlatan Ibrahimović svako toliko poruči da će se vratiti u reprezentaciju ako on to odluči, a u međuvremenu snima reklame.

Švedska kladionica Bethard napravila je spot za tamošnje tržište, a Ibrahimović je zahtijevao dodatnu verziju u kojoj s Dragomirom Mršićem komunicira na bosanskom jeziku.

“Pogledajte moju verziju reklame za Bethard. Vjerojatno ćete trebati nekoga tko govori bosanski da vam pomogne s prijevodom”, napisao je Ibrahimović na svom Twitter profilu.

U trenutku kada Mršić, koji je rođen u Prijedoru, ali je kao mali odselio u Švedsku gdje je postao jedan od najboljih sportskih komentatora, ulije u svoju šalicu sve mlijeko, Zlatan ga upita: “Što radiš? Uzeo si sve mlijeko, seljak. Ovo je posljednji put da si uzeo to mlijeko, razumiješ?”

Mršić mu uzvrati: ”Što će biti? Hoćeš me jebati možda?” Zlatan će na to nonšalantno: ”Vidjet ćemo. Nikad se ne zna.”

Ostatak komunikacije između Zlatana i Dragomira Mršića pogledajte u videu. Upozoravamo, neki dijalozi iz ove reklame poprilično su ekscplicitni i nisu za najmlađe, prenosi Index.