Published On: Sub, velj 26th, 2022

Hrvatski reporteri primili ukrajinske majke i mališane: ‘U nekoliko sati postali smo kombi za 20‘

Hrvatske reporterske ekipe, koje čekaju u dugačkoj koloni ispred graničnog prijelaza između Ukrajine i Poljske, primili su u subotu petero ukrajinske djece u kombi kako bi ih prevezli do majke koja ih čeka s druge strane granice.

“Puno je obitelji s djecom. I mi smo primili petero djece u svoj kombi i pokušat ćemo ih dovesti do graničnog prijelaza. Zamolila nas je policija. Majka djece je s druge strane granice, u Poljskoj”, rekla je reporterka N1 televizije Ana Mlinarić u javljanju za tu televiziju.

Hrvatske reporterske ekipe u subotu čekaju na izlazak iz Ukrajine u višekilometarskoj koloni ispred graničnog prijelaza s Poljskom. Reporterka Mlinarić na Twitteru je objavila kako tisuće Ukrajinaca pokušavaju napustiti zemlju bježeći od rata.

“Granični prijelazi su zakrčeni automobilima, pa se pješači kilometrima. Zato smo neke poveli. S nama su bile majke s djecom, djeca koju mama čeka s poljske strane, starija gospođa. Kombi za 7 u nekoliko sati postao je kombi za 20”, napisala je, a objavi je dodala i fotografiju reporterskog kombija u kojemu su i djeca.

Zajedno s reporterskom ekipom N1 televizije, kombi dijele ekipe RTL-a i Nove TV koje su jučer napustile glavni ukrajinski grad.

guest
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
4 mjeseci prije

Jao što ste fini. Svaka vam čast.

Anonimac
Anonimac
4 mjeseci prije

Reporteri N1ja ti CNN.

HR🇭🇷HB❤️🤍💙
HR🇭🇷HB❤️🤍💙
4 mjeseci prije

….što god da učinite ovim od moje najmanje braće meni učiniste I.s.u.s🙏 K.r.i.s†🙏

Last edited 4 mjeseci prije by HR🇭🇷HB❤️🤍💙