Published On: Čet, pro 2nd, 2021

Hotel kojeg je Messi platio 30 milijuna eura mora biti porušen!

Lionel Messi u karijeri je zaradio velike novce, zbog čega je prošao i pakao s poreznim vlastima u Španjolskoj, a što se tiče ulaganja zarađenih milijuna, čini se da mu ne ide dobro kao primjerice Cristianu Ronaldu.

Tako je Messi prije četiri godine krenuo stopama svog najvećeg suparnika Ronalda, kupivši luksuzni hotel u gradiću Sitges, nedaleko Barcelone, u kojoj je godinama uspješno igrao nogomet.

Hotel koji ima 77 soba Messi je platio 30 milijuna dolara, otprilike isto onoliko za koliko su ga neki optuživali da je utajio poreza.

Između ostalog, Messijev hotel može se pohvaliti fantastičnim pogledom s terase te blizinom plaže, što je za takve hotele i najvažnije te im diže cijenu. Inače, prosječna cijena noćenja bila je u to vrijeme 250 eura.

Najbolji nogometaš svijeta imao je velike planove s hotelom, ali ovih dana se u španjolskim medijima pojavila informacija kako je zapravo uložio 30 milijuna eura u hotel koji mora biti srušen!

Kako prenosi “El Confidencial”, trenutno se čeka sudski nalog o rušenju. Urednici tog medija posjeduju dokumente i suočili su Argentinca s činjenicama, ali Messijeva strana ne želi komentirati proces.

Messijev hotel u Sitgesu (Barcelona) - Hotel kojeg je Messi platio 30 milijuna eura mora biti porušen!

Messi je kupio hotel ne znajući da zgrada nije po gradskim standardima i da je općinsko vijeće Sitgesa već naredila njegovo rušenje, zbog nepoštivanja građevinskih propisa.

Između ostalog, balkoni su preveliki. Problem: cijela konstrukcija (o)visi o njima, kuća prijeti urušavanjem ako se smanje ili sruše balkoni. I plan za vanredne situacije u slučaju požara također nije prošao kod nadležnih.

Zanimljivo, prethodni vlasnik hotela, Francisco Sánchez Rodríguez, znao je za nepravilnosti i nalog za rušenje u trenutku kada je Messi preuzeo vlasništvo. Unatoč svemu Rodríguez je izvršio prodaju i na taj način dobio od Messija novac za ništa. Prema sudskoj odluci, zgrada mora biti srušena, čime bi nestalo tih 30 milijuna eura.

Zaista loša investicija nogometne zvijezde, ali čini se da nije jedina. “El Confidencial” je najavio daljnja otkrića.

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Duno
Duno
1 godina prije

Fejk njus. Ne vjerujem. Ovo piše neki navijač onog Džeke.