Published On: Čet, pro 2nd, 2021

Razbojnik u Mostaru je izgleda papučar…

Iako se u javnosti pojavile informacije kako su pljačkaša odale upečatljive narančaste tenisice, svjedoci tvrde kako je pljačkaš zapravo bio u papučama.

Naime, on je osumnjičen za pljačku četiri kladionice, ljekarne i prodavaonice u Blagajuu.

Podsjetimo, sumnjiči se kako je naoružan nožem upao je u ljekarnu kod Carinskog mosta gdje je uz prijetnju nožem od uposlenice uzeo novac te pobjegao skuterom, a potom isto učinio u kladionioci u Ulici Stjepana Radića.

Razbojnika u Mostaru ipak odale papuče, u njima ušetao u Tužiteljstvo  - Razbojnika u Mostaru ipak odale papuče, u njima ušetao u Tužiteljstvo

Intervencijom policije osumnjičeni je uhićen, a pronađen je zahvaljujući opisu odjeće i obuće koju je imao na sebi.

Upravo obuća je ono što ga je odalo. Iako se u javnosti pojavile informacije kako su pljačkaša odale upečatljive narančaste tenisice, svjedoci tvrde kako je pljačkaš zapravo bio u papučama.

U istim papučama osumnjičeni je ušetao u Tužiteljstvo HNŽ-a gdje predan na daljnju obradu.

Napomena

”Prema načelu pretpostavke nevinosti iz čl. 3. st. 1. ZKP-a F BiH, svatko se smatra nevinim za kazneno djelo dok se pravomoćnom presudom suda ne utvrdi njegova krivnja, radi čega potvrđivanjem optužnice protiv određene osobe za konkretno kazneno djelo, ne predstavlja njenu kaznenu odgovornost za počinjenje kaznenog djela, jer se krivnja počinitelja utvrđuje pravomoćnom presudom”.

guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare