Published On: Pon, srp 18th, 2022

HERA PREUZELA ODGOVORNOST ZA POŽARE U HRVATSKOJ: “Ovo je samo početak”

Vođa HERE prije deset dana objavio je rat Plenkoviću zbog izručenja Predsjednika Hrvatske Habsburškim kasapima te  izdaje Hrvata van Perecije. No situacija s Jasenovcem i poniženje Srba “po nalogu Beča”, HERU je izgleda potpuno razbjesnila.

HERA – hercegbosanska protuteroristička organizacija nastala kao odgovor na terorizam OHR-a i to nakon Petritschevog silovanja međunarodnog prava u BIH i rušenja ustavnih prava Hrvata, proširuje svoje aktivnosti i  prema Vladi Andreja Plenkovića, točnije vladi Habsburške monarhije u Zagrebu.

Tvrde da neće stati  sve dok Markov trg ne objavi  točne adrese na kojima se nalaze vila Wolfghanga Petritscha i vila Valentina Inzka u Hrvatskoj a koje su zaradili pljačkom imovine Hrvata u BIH te kao nagradu za posljedični dvodeseljetni progon hrvatskog naroda iz BIH.

HERA je danas pojasnila uzroke svoje radikalizacije koje prenosimo u nastavku:

Zbog činjenice da je Perecija ponizila bratski srpski narod,  zarivši mu Plenkovićev mač u najbolniju ranu, zabranivši dolazak u Jasenovac srpskom vođi Aleksandru, dolazak predstavnika Srba pred najveći  i najgrozniji spomenik austrijskog nacizma nad Slavenima Balkana, posebno spomenik nacizma nad Srbima, HERA je krenula u podizanje u stanje borbene spremnosti svih ćelija u Hrvatskoj.

HERA će stati s upisom novih članova iz Perecije u svoje konjičke odrede sve dok se ne ostvari većina napada.

  1. Svi članovi HERE koji znaju jahati danas su bili na posebnom zadatku podizanja i širenja požarišta, dok se avijatičarske jedinice te lovci i streličarska bojna, tek pripremaju.
  2. Naređena je potpuna pripravnost svim jedinicama na zemlji, u zraku i u podzemlju a  akcija kodnog imena “Spaljivanje iluzija” se nastavlja i cijeli idući mjesec te će se ona znatno pojačati posebno ako  hajduk Marko iz Ogulina uspije staviti na noge svog konja Zelenskog.
  3. HERA je dnaašnji napad na Blidinje, logističko sjedište HERE shvatila kao direktnu odmszdu i prijetnju Konjičkoj republici te Vladi Andreja Plenkovića sprema Nepredvidljivi odgovor.
  4. Glavno plemensko vijeće HERE, sinoć je do kasno uz vatru, vino  i obredni ples predaka vijećalo kakav će to biti odgovor. I jednoglasno je donesena odluka. Odgovor će biti hrvatski odgovor! I bit će proveden “na jedan poseban način!”
  5. HERA je odbila vojnu pomoć stanovitih islamista iz SDA jer je egida HERE “Mi Sami!” Tvrde da ne žele imati posla s teroristima i da je ovaj rat unutarnji hrvatski građanski rat “a vi ste se u nekom sarajevskom hotelu 1993. tijekom nekog Hollydaya,  odrekli hrvatstva” – stoji u priopćenju HERE.
  6. Iduči odgovor koji spremamo bit će takav da će ga Plenković i ostala izdajnička kasta bečkih dječaka u Zagrebu, dobro upamtiti.

Ranije danas u BH medijima je već priopćeno da će HERA nastaviti s protuterorističkim napadima po Plenkovićevoj Pereciji sve dok Zagreb ne vrati trg Petru Prvom Osloboditelju i ujedno jedna od glavnih zagrebačkih ulica ne dobije ime po posljednjem hrvatskom kralju: Aleksandru Srpskom! Među konjanicima HERE zvanom i kao Aleksandar Slavni.

“Tražimo najljepšu ulicu za čovjeka i junaka koji je uz velikog Stjepana Radića osnovao prvu hrvatsku državu, sagradio velebna zdanja po Hrvatskoj, uredio trg Bana Jelačića, vratio hrvatsku trobojnicu na naše ulice, sjedinio Dalmaciju s Hrvatskom stvorio u konačnici svojim djelovanjem ozračje za Banovinu Hrvatsku  a na samom početku mandata  hrvatskom narodu podario dostojanstvo i opće pravo glasa. Sve ono što im Plenković oduzima. Dok ih se odriče. Pri čemu ne preže niti od prakse da vrijeđa braću nam Srbe.

HERA začudo ovaj put nije pozvala Plenkovića da podnese ostavku.

Prema posljednjim, za sada neprovjerenim  informacija, a koje smo dobili putem naših ljudi u MoSAD-u,  planiraju ga oteti i za kaznu svezati u Sarajevu, u ured bošnjačkog člana predsjedništva, lancima za Džaferovićev radijator. Gdje bi mu se danonoćno puštale snimke Komšićevog posljednjeg gostovanja na HRT-u. Koje je osobno izlobirao, stoji u njihovom prilično radikalnom priopćenju od danas, koje zbog grubosti riječi nismo u stanju u cijelosti objaviti.

Napomena: Kao što vidite tekst nije ironijski aktivizam nego je potpuno činjenično točan i odgovara stvarnosti aktivizma molitvene zajednice iz BIH koja se u šali prozvala Hrvstima i “političkom nacijom”.

guest
nije obvezno
6 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Citat

comment image

Anonimac

Jovane sine džaba ti je krečit he he…

Mate

Nije da nisi povjesno djelomicno u pravu ali de bolan…vruće je i sparina je ušla u glavu…drž se ladovine

Vacca the mljac

Mate svaka ti je na mistu. Svaka ti dala, ako si heteroseksualac. Ima tih hladovina. Ima. – Neke su toliko mračne, da triba bateriju upalit u srid bila dana.

Vacca the mljac

Vi ste braćo Ercegovci Hrvati posebnog kova. Arijevci. – Što ne pomognete sebi kad ste tako sposobni aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?

Anonimac

A ti misliš da su hercegovci nešto drugačiji od vas tamo vlaja? To ti je potpuno površno zaključivanje jer ti je mozak ispran medijima zadnjih 20 i više godina.
S obzirom da si iz krajeva kojih jesi možda bi se iznenadio o svom porijeklu.