HERA OBJAVILA PLAN NAPADA NA REPUBLIKU SRPSKU: To je jedini put do rješenja ustavne krize u BiH

HERA – hercegbosanska republikanska alternativa, objavila je danas početak rata i invazije na Republiku Srpsku. Rat za pripojenje Posavine počinje s današnjim datumom i trajat će do iscrpljenja zadnjih patriotskih snaga – stoji u priopćenju HERE. HERA je antiteroristička grupacija osnovana kao odgovor na teror država BIH i OHR-a nad Hrvatima u njoj. Detaljni plan invazije HERE na Republiku Srpsku pročitajte u nastavku…
Svjesni da se BIH protektorat nalazi u stanju hibernacije, a što odgovara samo velikosrpskom i velikobošnjačkom projektu HERA se odlučila na radikalne mjere.
U sitne noćne sate, na uskršnjem koncertu Bobana Rajovića u Čitluku skovan je plan invazije na Republiku Srpku, u tri pravca. Iz neba , zraka i zemlje.
Napadom na genocidnu Srpsku, HERA planira otvoriti pandorinu kutiju u BIH i genocidno Sarajevo dovesti pred svršen čin. Time će genocidno Sarajevo nakon što ponovno odbije stati u obranu zemlje pokazati koliko je lažan baščaršijski patriotizam.
HERA-in plan je sljedeći:
Pri prvom posjetu Milorada Dodika Hercegovini, na utakmicu Igokea-Široki Milorad Dodik će bit i otet i premješten na Blidinje. Potom će se i službeno Republici Srpskoj objaviti rat.
Tzv. Patriotske snage iz Saraja će naravno i ovaj put izdati.
Bakir Izetbegović će dati izjavu “Ovo nije naš rat”.
Željko Komšić će dati izjavu “Ja sam nelegitimni predstavnik Hrvata, što mene zovete?”
Živko Budimir će kazati “Ja sa osvojio samo 2000 hrvatskih glasova, nek Čović vodi rat”
Potom će HERA zapucati na Banjaluku, Derventu i Trebinje.
Rajko Vasić će proglasiti opću mobilizaciju.
Hrvati, kao narod zaokupljen biznisom neće uopće primjetiti da je rat počeo.
Srbi će svjesni ozbiljnosti situacije okupirati hrvatske zemlje u BIH. 4 većinska hrvatska kantona te polovicu Srednje Bosne.
HERA će se strateški povući u Sutorinu a VRS će probojom u Sutorinu povratiti i taj dio zemlje oduzet od Hercegovine.
Službeno Sarajevo konačno morat će priznati kapitulaciju.
Novom podjelom snaga nastat će dva nova entiteta. Federacija BIH   i Republika Bošnjačka, na 23 posto teritorija BIH.
Posavina Hercegovina i Srednja Bosna bit će u jednom entitetu organizirani kao velekanton i posebna izborna jedinica. Principom elektora Srbi i Hrvati davat će dva člana predsjedništva jer Srbi kuže šta je elektorski sistem, dok će Republika Bošnjaka birati između Sejdića i Fincija.
RH i Srbija priznat će novonastale odnose snaga u BIH.
I bit će mir i suživot u FBIH. I sabur u Republici Bošnjačkoj u kojoj će bošnjački narod konačno postaviti neka pitanja bošnjačkim elitama, koje više neće za vlastiti lopovluk moćo optuživati druge.
Tijekom ovog rata, sve Hypo Banke i zgrada OHR-a bit će sravnjeni sa zemljom a Valentin Inzko bit će poslan u Haag. Brzom poštom.

altRepublika Bošnjačka nakon četvrtog balkanskog rata

1. travanj l poskok.info