Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

HELEZ: Osim Živka i Vjeke, zaposlio sve rođake, prijatelje, čak i ožalošćenu rodbinu

Must Read

zukan helez-pressStvarni predsjednik Federacije BIH,  Zukan Helez zaposlio je u proteklih godinu dana u tom ministarstvu tri člana svoje bliže obitelji.

 

Osim njegovog sestrića veterinara Elvisa Tukara, kojeg je, mimo svih kriterija (niti je u ratu bio pripadnik Armije BiH, niti ima traženo radno iskustvo) imenovao u Tim za koordinaciju revizije braniteljskih prava, posao u federalnom Ministarstvu za pitanja branitelja dobili su i Helezov rođak Halil Ugarak i zet Suad Sloboda, piše Slobodna Bosna.

 

Ugarak i Sloboda rade kao službeni vozači, iako je prvi po struci automehaničar, a drugi zbog ozbiljnih problema sa sluhom nosi slušni aparat. No, ministar Zukan Helez nije vodio računa samo o svojim rođacima i prijateljima iz Bugojna, nego i o djeci stranačkih kolega.

 

Tako je Helez zaposlio i sina nekadašnje SDP-ove ministrice za pitanja branitelja Suade Hadžović, premda u Ministarstvu za pitanja branitelja Federacije BiH već radi dvanaest vozača. (Dnevnik.ba)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Pisma iz vječnosti dirljiva priča o potrazi za uzvišenom ljubavi

Roman prvijenac Pisma iz vječnosti novinara Večernjeg lista Željka Andrijanića bit će predstavljen u utorak, 21. svibnja, u 19...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -