Published On: Pon, srp 5th, 2021

Gradonačelnici Sarajeva, Banje Luke i Mostara susreli se sa Sattlerom, Palmerom i Eichhorst

Benjamina Karić, Draško Stanivuković i Mario Kordić, gradonačelnici tri najvažnija grada u BiH, susreli su se jučer s Johanom Sattlerom, šefom Izaslanstva EU, američkim izaslanikom za Zapadni Balkan Matthewom Palmerom i europskom dužnosnicom Angelin Eichhorst.

Fotografije je na društvenim mrežama objavio gradonačelnik Banje Luke kazavši da Europska unija pomno prati političke procese u Republici Srpskoj, ali i ono što “oni u Banjoj Luci rade već pola godine”.

“Zajednički susret s gradonačelnicom Sarajeva i gradonačelnikom Mostara te razgovor o važnim pitanjima za naše gradove. Neizostavna tema bili su i parlamentarni izbori koji će biti održani naredne godine u Republici Srpskoj i cijeloj Bosni i Hercegovini. Za Banju Luku je veoma važno da čuje što o onome što radimo misle i predstavnici drugih zemalja u BiH. Nastavljamo dalje”, napisao je Stanivuković.

Američki izaslanik za Zapadni Balkan Matthew Palmer i izvršna direktorica za Zapadnu Europu, Zapadni Balkan, Tursku i Veliku Britaniju pri Europskoj službi za vanjske poslove (EEAS) Angelina Eichhorst jučer su obavili niz sastanak s političkim liderima iz FBiH i RS-a o temi izmjena Izbornog zakona BiH.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x