Published On: Pon, kol 10th, 2015

Goran Bogdan zablistao u britanskoj seriji The Last Panthers

Za 34-godišnjeg Gorana Bogdana najbolje vrijeme tek dolazi. A tek izašli trailer britanske kriminalističke serije ‘The Last Panthers’ u kojoj Bogdan uz Johna Hurta i Samanthu Morton, oboje nominirani za Oscara, glumi glavnu ulogu, to itekako dokazuje.
Seriju britansko-francuske koprodukcije režirao je Jack Thorne, a jedan od glumaca je i trenutno najveća francuska zvijezda alžirskog podrijetla Tahar Rahim.
Hercegovački glumac utjelovio je srpskog kradljivca dijamanata Milana i vođu bande ‘Pink Panthers’, a do uloge u ovom projektu A produkcije čija će premijera u Velikoj Britaniji biti na jesen, došlo je, kaže Goran, sasvim slučajno.
‘Pozvali su me u Beograd na audiciju, nisam pitao odakle znaju za mene, jel me netko preporučio, odradio sam svoje i uskoro su me obavijestili da sam dobio ulogu. Sve se odigralo dosta brzo. Snimali smo osam mjeseci u Londonu, Marseilleu, Beogradu i Crnoj Gori. Snimanje je bilo, naravno, profi, savršeno organizirano, iako smo puno radili družili smo se i nakon snimanja, stekao sam neke dobre prijatelje. Znam da mnoge zanimaju zgode i nezgode sa snimanja, ali nisam vam ja takav lik koji bi se o tome raspričao. Osjećam se privilegiranim jer sam imao priliku glumiti s vrhunskim glumcima i iskusiti kako se to radi vani’, iskren je hercegovački glumac.

Smatra li ovu ulogu odskočnom daskom u svojoj karijeri, kaže, zasad ne zna.
‘A vidjet ćemo kad serija izađe, kad odgledam sve epizode, zaključit ću jesam li bio dovoljno dobar ili ne’, smatra Bogdan u razgovoru za T-Portal, koji se, dok je snimao u Londonu, družio i s kolegicom Zrinkom Cvitešić koja je imala slično iskustvo.
Nakon premijere na jesen slijedi promocija serije koja će Bogdana odvesti u najveće europske metropole. O posljednjoj Goranovoj ulozi koja će, smatraju, za njegovu karijeru biti prijelomna, piše čak i američki Variety.
(www.jabuka.tv)

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare