Published On: Pon, kol 10th, 2015

KADROVSKA BUZOKU SLAGALICA PO EMIRU: Službeni vozač Suljagića, nasilnik je iz crnih kronika, gospodin Ismir Buzoku

Emir Suljagić, zamjenik ministra obrane Bosne i Hercegovine i jedan od lidera Demokratske fronte, posljednjih je nedjelja bio najglasniji protivnik Zakona o radu kojeg su, uprkos protivljenju zastupnika njegove stranke, usvojila oba doma federalnog Parlamenta.
A kako to izgleda kada doministar Suljagić zapošljava nezaposlene po vlastitim strogim kriterijima i visokim standardima svoje stranke, pokazuje slučaj njegovog službenog vozača kojeg je angažirao odmah po preuzimanju dužnosti u Ministarstvu obrane.
Suljagić je (vjerojatno po ugovoru o djelu) za osobnog vozača angažirao Ismira Buzokua (zvanog Isko), ugostitelja sa Ilidže, vlasnika ugostiteljskog objekta „Sunrise”. 
Buzoku je prije desetak godina bio zvijezda crnih kronika ovdašnjeg tiska, nakon što ga je u rujnu 2005. Županijski sud u Sarajevu osudio na osam mjeseci zatvora zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda izvjesnom nesretniku Mensuru Čauševiću.
Buzoku i njegov partner Jasmin Hodžić na sudu su oslobođeni dijela optužnice koji se odnosio na iznudu novca od Čauševića. Županijski sud je presudio da je Buzoku slobodan čovjek ukoliko u naredne tri godine ne počini novo kazneno djelo, piše Slobodna Bosna.
Ismira Buzokua moglo se vidjeti tijekom predizborne kampanje na brojnim skupovima Demokratske fronte, najčešće pratnji Emira Suljagića. Doministar obrane je tu njegovu stranačku lojalnost nagradio mjestom službenog vozača…

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare