Srijeda, 17 srpnja, 2024

GJENERO NAPUSTIO STUDIO N1: Ne mogu razgovarati s onima koji brane ratnog zločinca

Must Read

Tijekom  razgovora o presudi Radovanu Karadžiću u emisiji Crvena linije, gost, hrvatski politički analitičar Davor Gjenero, napustio je studio N1 televizije prije kraja emisije.

“Sa serviserima, zagovornicima totalitarnih režima i ratnih zločina ne mogu razgovarati“, rekao je Gjenero prije nego što je napustio studio. Uz Gjenera u zagrebačkom studiju sudjelovali su u beogradskom studiju Željko Cvijanović, glavni urednik portala Novi standard, dok je u sarajevskom bio Zarije Sejzović, profesor međunarodnog prava na Fakultetu političkih znanosti u Sarajevu.

“O čemu se radi, moguće je biti i heroj i ratni zločinac. Moguće je i jedno i drugo. Što je za mene to je moj osobni stav. Konačan sud će dati one silnice u povijesti koje će pobijediti.”, odgovorio je Cvijanović na pitanje je li Karadžić ratni zločinac ili heroj.  Cvijanović je rekao i da će Srbi teško prihvatiti pravdu za Srebrenicu “kada za progon četvrt milijuna Srba nije odgovarao nitko, ako nitko nije osuđen za ubijenih 6.000 Srba u opsjednutom Sarajevu”.

“Tu se ne radi o stavovima. Zna se što spada u civilni diskurs, što ne spada. Ne, oprostite ne mogu……”, rekao je Gjenero dodajući da s čovjekom koji na ovaj način brani ratnoga zločinca u nastavku emisije ne želi razgovarati, donosi N1 Televizija./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Ljubuški – ponuda uz Trebižat sve primamljivija

Ljubuški privlači sve više gostiju sa svojom ponudom na Trebižatu. Kravica ili Koćuša odavno su poznata odredišta ljubitelja prirode...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -