Published On: Uto, stu 10th, 2015

GDJE SE ZEZNULA VRAČARA? Natalna karta Tomislava Karamarka najavljivala je apsolutnu pobjedu…

Na portalu Tomislava Karamarka dirketno.hr prije izbora je njihov astrolog objavio optimistične prognoze i praktički savršeno sazviježđe za preuzimanje vlasti. Poznato je da široko članstvo HDZ-a , uglavnom konzervativno katoličko nevoljko gleda na njegovu naviku okretanja spiritualnim tehnikama. U noći rezanja torte Karamarkove oči, kažu pobožniji gledatelji, izgledale su pomalo uvrnuto, oni paranoičniji kažu čak i opsjednuto. HDZ-ovci se danas u RH dijele na dvije skupine, na one koji tvrde da je HDZ oteta stranka, i na one koji tvrde da je predsjednik HDZ-a opsjednuti predsjednik. Evo što su Karamarkovi astrolozi predviđali za dan izbora..

Natalna karta Tomislava Karamarka
Natalna karta Tomislava Karamarka

Lider HDZ-a i Domoljubne koalicije, Tomislav Karamarko, Blizanac je s Ascendentom u Blizancima i s Mjesecom u Jarcu. Njegov dosadašnji uspjeh nije slučajan.
Njegovo Sunce iz 12. polja u Blizancima u aspektu kvadrata s “Bogom pakla i mistike” Plutonom u 4. polju, dovodi ga do manifestacije otvorenog i javnog političkog trijumfa. Pluton kod Tomislava Karamarka manifestira želju za moći.
To je moć opstanka i bespoštednosti u borbi s političkim protivnicima, uz naglašenu odlučnost da se postigne cilj.
Tomislav Karamarko je osoba koja, čini se, spreman prihvatiti Plutonova izazovna iskustva i zaigrati igru na sve ili ništa i tako u nizu preobražajnih procesa potaknuti sebe samog u cilju da razvije svoje urođene sposobnosti do maksimuma te se tako popne do vrhunca moći, uspjeha i slave.
Njegov već spomenuti Mjesec u Astrološkom znaku Jarac, Tomislava Karamarka na neki način tjera da pokrene događaje i kontrolira stvari te da se i dalje penje ka uspjehu. Tu je i naglašena odgovornost, kao i njegova spremnost da svoj uspjeh postigne predanim i dugotrajnim radom, dakako, uz strpljivo i plansko upravljanje ka dostizanju cilja. Energije Dnevnog Svjetla Sunca iz Blizanaca i Noćnog Svjetla Mjeseca iz znaka Jarac će kodTomislava Karamarka definitivno usmjeriti njegovu sklonost biti različit od drugih, ali naglasiti i njegovu mentalnu prodornost ka praktičnim ciljevima koje postiže uz inteligentno kontroliranje istih. Karamarkova odlučnost i proniciljivost pojačavaju njegove analitičke sposobnosti koje kroz njegovu naglašenu ambicioznost donose itekako produktivne rezultate.
Tomislav Karamarko je političar koji vrlo suzdržano izražava svoje osjećaje i definitivno nastoji stvari držati pod kontrolom. Njegova urođena autokontrola i sklonost odricanja prema sebi (ali ponekad i spram drugih) te emotivna hladnoća u bavljenju politikom, uz kritičnost i nespremnost na praštanje krucijalnih grješaka odlike su Mjeseca u Jarcu, Astrološkom znaku u kojem je to Noćno Svjetlilo u egzilu.

 

Karamarkov Mjesec u konjunkciji sa Saturnom u osmom polju dugovječnosti, pojačava energije kontrole i naglašava emocionalnu suzdržanost lidera Domoljubne koalicije.

Veliki egzekutr sudbine, učitelj Karme i gospodar Vremena, planet Saturn je u Karamarkovom horoskopu u svom sjedištu i kod čelnika Domoljubne koalicije naglašava kontrolu, ozbiljnost i vrlo jako naglašenu odgovornost. U Karamarkovim javnim nastupima se osjeća ta suzdržanost, ozbiljnost i strogost. Unatoč činjenici da je lider HDZ-a i Domoljubne koalicije dupli Blizanac u horoskopu (znak i podznak, op.a.) te unatoč Blizanačkim vještinama u uspostavljanju kontakata s javnošću, lakoće snalaženja, u ovom slučaju, na političkoj sceni u komunikaciji spram drugih, kod Karamarka definitivno predvladava pomaro kruti saturnovski dojam, što definitivno nije loše kod bavljenja politikom.

Aspekt opozicije “glasnika bogova”, Merkura s Jupiterom kod Karamarka naglašava njegovu snagu mentala kao takvog, pa tako on svoj ekspanzivan umu otvara ka novim mogućnostima i to kroz nesputano zadane granice, ali ipak s dozom Bikovskog opreza (Merkur je u Biku, op.a.). Tomislav Karamarko odlično razumije promociju i propagandu, velike riječi i obećanja dana u najboljoj namjeri. Njegov Merkur u Biku govori o čvrstim temeljima njegove mentalne energije (12, polje) koje su usmjerene ka praktičnim ciljevima, pa se promatračima čini kako za njegove velike ideje definitivno postoji pokriće.
“Crveni bog rata”, planet Mars čini ga velikim tradicionalistom i domoljubom, što on svakako i jest, a tome svjedoči i njegova biografija i važna uloga u Domovinskom ratu. Taj njegov Mars u Astrološkom znaku Rak objašnjava i Karamarkovo okretanje ka prošlosti, njegov urođeni tradicionalizam, koji je definitivno našao potporu u političkim konzervativnim energijama Mjeseca i Saturna u Astrološkom znaku Jarac, a Merkur u Biku svemu tome samo još više pridonosi kad su običaji i tradicija u pitanju.
Parlamentarni izbori 8. studenog 2015. godine su pravi trenutak za Tomislava Karamarka i Domoljubnu koaliciju. Tranzitni Neptun iz Astrološkog znaka Ribe upravo je u aspektu kvadrata s Karamarkovim natalnim Suncem u Blizancima i time je Neptun Karamarku nadodao snažnu dozu karizme koja je ovog moćnog i ambicioznog političara iz sjene gurnula u samo središte zbivanja. Izuzetno snažna zračenja energija u njegovu natalnom horoskopu, ponajviše Saturna i Plutona te Karamarkov britak intelekt i snalažljivost Sunca u Blizancima, definitivno će, čini se, pokrenuti potencijale Karamarkovog natalnog Sunca i Plutona i time na kormilo Vlade RH dovesti jednog novog lidera itekako neospornih moći i ambicija. Živi bili pa vidjeli. (direktno.hr)

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare