Published On: Uto, pro 8th, 2015

GAŠIĆ OČAJAN: Zaboravio da se uvijek može zaposliti u BiH, recimo u ministarstvu obrane, recimo kao zamjenik ministrice…


Ministar obrane Srbije Bratislav Gašić ponovo se danas ispričao za uvredu na račun novinarke televizije B92, te nglasio da je svjestan da u srpskom društvu mnogo slučajeva zlostavljanja žena i poručio da će njegova misija od sada biti da se protiv toga bori.
“U društvu imamo previše slučajeva u kojima se prema ženama ne ophodimo na fer način, previše slučajeva zlostavljanja žena, Veoma mi je žao što je moj gest i postupak doprinio tome na neki način i od danas će moja misija biti da se borim prptiv te ružne priče”, rekao je Gašić na konferenciji za medije.
On je dodao da razumije svog prijatelja i premijera Aleksandra Vučića i da nema nijednu riječ ljutnje uperenu protiv njega, prenose srpski mediji.
“U poptunosti mi je jasno šta stoji iza njegove odluke. Na kraju krajeva svi se mi u SNS borimo za moderniju, lepšu, pristojniju i bolju Srbiju. Ja sam potpredsednik SNS i voli SNS i Vučića i učiniću sve da svojim radom pomognem svojim prijateljima u SNS”, rekao je Gašić.
Upitan hoće li podnijeti ostavku Gašić nije htio da odgovori.
“Ne mogu ni započeti objašnjavati koliko se osramoćeno i zgroženo osjećam. Nemam riječi kojim bih mogao iskazati ispriku za svoje ponašanje”, rekao je Gašić.
On je ponovio da se osobno ispričao novinarki koju je uvrijedio i dodao da razumije da ono što je rekao nije uvrijedilo samo nju već mnoge građane Srbije, i zamolio za oproštaj.
“Tijekom moje kratke političke karijere dao sam sve od sebe da radim naporno i većinu vremena upotrebim zarad dobrobiti zemlje i naroda. Mogu samo da se nadam da ću u budućnosti imati priliku ponovo služiti svojoj zemlji”, zaključio je Gašić.
Gašić je u nedjelju, prije davanja izjave novinarima u Trsteniku, rekao da “voli novinarke koje lako kleknu”, što je naišlo na veliku osudu srbijanske javnosti i premijera Srbije Aleksandra Vučića.
Vučić je jučer novinarima rekao da Gašić, nakon komentara upućenog novinarki B92, ne može ostati ministar, jer bi to “bila loša poruka za sve žene”./HMS/

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare