Published On: Pet, kol 31st, 2012

GAF: Eastwood poručio da Obamu treba zaklati!!!

Poznati holivudski glumac  i redatelj Clint Eastwood (82), učinio je gaf na republikanskoj nacionalnoj konvenciji koja je sinoć okončana u Tampa Bayu, potvrdom da će Mitt Romney biti kandidat te partije na izborima za predsjednika SAD 6. novembra.

Eastwood je tijekom improvizovanog govora pokazao znak koji asocira na klanje, a bio je upućen Baracku Obami, aktualnom šefu Bijele kuće i Romnejevom protukandidatu.

Eastwood je bio jedini govornik na četvorodnevnoj konvenciji koji nije čitao s “idiota”, već je vodio zamišljeni razgovor sa stolicom a publika je trebal zamisli ti da u njoj sjedi Obama.

“Što je s obećanjima koja si dao? Što kažeš na to? Znam da su čak i neki ljudi u tvojoj stranci razočarani što nisi zatvorio Guantanamo”, pitao je Eastwood praznu stolicu.

U jednom trenutku “debata” s Obamom postala je žestoka kada je Istvud podviknuo Obami da neće šutjeti.

On je zatim  pričao o Oprah Winfrey, ratovima u Iraku i Afganistanu i odvjetnicima. Eastwood je rekao da Obama nije uspio ispuniti dana  obećanja i da je vrijeme da Romney i njegov potpredsjednički kandidat Paul Ryan preuzmu vodstvo.

“Kada netko ne radi svoj posao, morate ga skloniti”, rekao je Eastwood i prevukao prstom preko vrata, upućujući time poruku Obami.

Ovakvo Eastwoodovo ponašanje moglo bi ima negativne posljedice po Romneja, koji je sinoć u emotivnom govoru prihvatio republikansku nominaciju na konvenciji koja je sve do izlaska “Prljavog Harija” na scenu tekla u savršenom tonu.(Srna)

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare