FRANKFURTSKA ŠKOLA NETOLERANCIJE NA JELAČIĆ PLACU: Prosvjednica protiv ljudi koji se mole: Pernar me uznemiravao na prosvjedu. To su moje grudi

S OBZIROM na to da je danas prva subota u mjesecu, muškarci okupljeni u inicijativu “Muževni budite” organizirali su klečanje i molitvu krunice na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Molili su da muškarci postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru, za život u predbračnoj čistoći, čednost u odijevanju i ponašanju, obnovu katoličkih brakova, za prestanak pobačaja i otvorenost bračnih parova životu.

Uz molitelje, na trgu su bili i protuprosvjednici. Jako čudno. Liberalizam podrazumijeva i borbu za prava drugog da iskaže svoj stav no ovi su izgleda frankfurtska škola.

Praveći buku bubnjevima ometali su molitelje te isticali razne poruke na svojim transparentima. Neke su se prosvjednice pred moliteljima i skidale u grudnjake, piše Zagreb.info.

“Pernar mi je savio ruku i stavio na grudi”

Multimedijalna umjetnica Arijana Lekić-Fridrih, koja od početka prosvjeduje protiv molitelja, izvela je još jedan performans, ali je i rekla medijima kako ju je bivši saborski zastupnik Ivan Pernar seksualno uznemirio tijekom prosvjeda.

“Ja sam se rukovala s gospodinom Pernarom koji mi je savio ruku i stavio mi je na grudi. To je na jednom ovakvom skupu jedna vrlo simbolična gesta. Ja ne znam da li se radi o mentalno zdravoj osobi pa ne želim pretjerano komentirati njegov istup, međutim ja ću ga, naravno, prijaviti. Obzirom na broj prijava protiv gospodina Pernara, kad dođe na red, dođe”, ispričala je Arijana Lekić-Fridrih.

“Ali svaka stvar se treba prijaviti. Ovo nije ubojstvo, nije zlostavljanje, nije silovanje, ali moje grudi su moje grudi, moje tijelo je moje tijelo, a gospodin Pernar mora jako dobro razmisliti što radi sa svojim rukama”, dodala je.

Udarne teme Frankfurtske škole su bile netolerancija spram svih nazora osim vlastitog. To je ujedno i temeljna karakteristika današnjih vjernika tzv. političke korektnosti. Oni nisu ljevica. Oni su dio ideologije koja je proizvela neke od najvećih zločina komunizma.