Subota, 15 lipnja, 2024

FATMIR RADIKALISPAHIĆ PORUČIO BOSANCIMA: Biti Bosanac znači biti nula!

Must Read

Fatmir AlispahićRedovni kolumnista i komentator društvenog-političkog i vjerskog magazina Saff, Fatmir Alispahić, još jedan je u nizu koji je prokomentarisao nadolazeći popis stanovništva u BiH;

 
Komentar Fatmira Alispahića iz magazina Saffprenosimo u cjelini;
Potpuno je jasno da je projekat tjeranja Bošnjaka u nepostojeće bosanstvo završni dio genocida nad Bošnjacima, s ciljem da se Bošnjaci razdjele na one koji će biti Bošnjaci i one koji će biti ništa. Taj projekat je brižno pripremam, sponzoriran, a što se vidi iz agresivnog i združenog nastupa mreže nevladinih organizacija i srpsko-hrvatskih medija u Sarajevu, odakle se Bošnjaci tjeraju da postanu ništa.
U narednom periodu je važno indoktriniranim Bošnjacima objasniti da ako se izjasne kao Bosanci, to neće nigdje biti napisano, niko neće reći da u BiH ima toliko i toliko Bosanaca, već će biti upisano da ima toliko i toliko Ostalih, što znači da je bespredmetno izjašnjavati se kao Bosanac. Biti Bosanac znači biti nula!
Predmet manipulacije je u tome što ovi zaluđeni Bošnjaci vjeruju kako će izjašnjavanjem kao Bosanac nešto učiniti, a jedino što će učiniti jeste da će dati svoj doprinos genocidu nad Bošnjacima.
Svaki Bošnjak koji se izjasni kao Bosanac upisat će se na onu stranicu historije na kojoj su kreatori pokolja u Srebrenici i genocida nad Bošnjacima. Tim izmanipuliranim Bošnjacima treba objasniti da kao Bosanci postaju vojnici Radovana Karadžića, Milorada Dodika i njhovih cionističkih sponzora i savjetnika. Svaki Bošnjak, samo kao Bošnjak, na putu je očuvanja bosanske ideje, a koje nema bez kritične mase Bošnjaka.
Ako se Bošnjaci raspolove, na one koji su Bošnjaci, i one koji su ništa, nema tada ništa ni od ove države, ni od bosanstva.
Da bi postojalo bosanstvo, kao zajednički imenitelj, prvo moraju postojati Bošnjaci. Dakle, ko želi da bude Bosanac, prvo mora biti i ostati Bošnjak. Sve drugo je podvala.
(DEPO/BLIN)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Politico: EU htjela uvesti sankcije na ruski plin. Nikad nećete pogoditi koja zemlja je blokirala tu odluku

Zemlje Europske unije se jučer nisu uspjele dogovoriti o novim sankcijama protiv unosnog ruskog sektora ukapljenog prirodnog plina, navodi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -