Fanovi žale za Belucci: “Ni kuka, ni struka, kakva mu je ovo žena”

“Da nije Vensana nitko ne bi znao za tebe”, “Ovaj Kasel je lud čovjek, tko bi još ostavio Moniku?”, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama

Manekenku Tinu Kunakey, suprugu slavnog glumca Vensana Kasela prozivaju i porede sa njegovom bivšom ženom, italijanskom divom Monicom Bellucci.

Privukli su sve poglede na Kanskom festivalu, i kao i obično svojom pojavom izazvali niz komentara na društvenim mrežama.

Atraktivna manekenka i njen 30 godina stariji partner sve češće se mogu vidjeti modno usklađeni na raznim događajima, a sve su glasniji komentari da je Vensan imao ljubomorne ispade pred svojom suprugom, te da je nigdje ne pušta samu.

Da li je riječ o špekulacijama, nije poznato, ali ono što je sigurno jeste da ovaj par nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Upoznali su se 2015. godine nakon što se glumac razveo od slavne italijanske glumice Monice Belucci. Iste godine počeli su da se zabavljaju, 2018. su se vjenčali, a naredne godine dobili kćerku Amazoniju.

Iako su bivši supružnici nakon razvoda ostali u dobrim odnosima, svijet ne prestaje da poredi Tinu i Monicu, te tako jedni navode da Vensan nikada nije trebao da ostavi Belucci kao i da Tina nije ni do koljena italijanskoj divi.

“Jedna je Monika Beluči, Tina može da joj pljune pod prozor”, “Lijepa je Tina, ali Moniki nije ni do koljena”, “Džabe joj što je mlada, Monika je bomba”, “Ni kuka, ni struka, kakva je ovo žena?”, “Za razliku od tebe, Monika pored ljepote ima i talente”, “Da nije Vensana niko ne bi znao za tebe”, “Ovaj Kasel je lud čovjek, ko bi još ostavio Moniku?”, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.