Nedjelja, 26 svibnja, 2024

ESDEPE JE ZBEDIRAN: Tihić nije normalan, non stop laže na nas…

Must Read

Ponovo je iz centrale SDA stiglo niz neistinitih optužbi na račun SDP-a, ovaj put od Bakira Izetbegovića, što samo govori o tome koliko snažno iz te stranke pokušavaju obmanuti javnost u BiH da su postignuti dogovori, nakon njihovog izbacivanja iz vlasti, navodno štetni, saopćeno je iz Centra za informiranje SDPBiH.
Svima je, kažu, već postalo jasno da je za ovakav stav ljudi iz SDA kriv samo njihov gubitak fotelja koje im se izmiču nakon dugih i za njih ugodnih 17 godina. 
SDP smatra ovakve reakcije bezobzirnim zastrašivanjem javnosti, pogotovo iz razloga što dogovori i koraci naprijed koji su postignuti konačno donose dozu optimizma za našu zemlju u pogledu njenog ekonomskog i sveukupnog napretka.
SDP je uspio što SDA nije za sve protekle godine, a to je staviti interes građana ispred ličnog interesa, pa je jasno da ova progresivna politika nije odgovarajuća za njih.
– Javnost treba da zna da je upravo SDA, stranka kojoj i Bakir Izetbegović pripada, našu zemlju bacila na koljena i od nje kroz godine vlasti SDA napravila koruptivno gnijezdo kojemu se konačno njihovom smjenom s vlasti počinje stajati ukraj. Da situacija bude gora, SDA se javno krije iza neistina kao što su one u spomenutom intervjuu Bakira Izetbegovića, konstantno opstruirajući rad vlasti u BiH, istaknuli su.
SDP je svojim biračima prije dvije godine između ostalog obećao i beskompromisnu borbu protiv korupcije, “a danas im obećavamo i istrajnost u toj borbi.”
Više je, smatraju, nego očigledno iz ponašanja SDA da taj proces žele zaustaviti da bi spasili fotelje i prikrili svoj kriminal. (Dnevnik.ba/F)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zamislimo da je ovako bilo s Miloševićem i Đukanovićem…

Zamislimo da je dakle, JNA bila daleko jača nego što je bila i da je preko noći okupirala Hrvatsku...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -