Published On: Uto, sij 11th, 2022

ERDOGANOV POSINAK, BRUSSELSKI IZRUČITELJ I TRI NATAKNUTE MASKE: Dubrovački dijalozi s islamistom koji prijeti ne samo Srbima i Hrvatima u BIH nego i Bošnjacima koji zagovaraju iskren dijalog s Hrvatima

Bila je to lijepa prigoda da se HDZ i SDA sjete svih onih Bošnjaka koje je primila Dubrovačko Neretvanska županija tijekom UZP-a Hrvatske na Bošnjake, Bosnu, Tursku i islamski svijet. U terorističkom pokretu istrebljenja Bošnjaka koji je Haaški sud, nakon što je upitao jednog od optuženih Hrvata, Jesi li bolan jarane ikad osobno poznavao Kulina bana sjeo s čovjekom, zadivanio s Kulinom, označio kao Udruženi zločinački pokret, usput su zaključili da je Augustina Grebenar bila Bošnjakinja koju je ubio HVO a nakon te pravedne i neupitne presude, koju ne smijete negirati, Agius je otišao na Stari most sa Safetom, vojnikom UZP-a otpjevati “Malta na Žovnici”.

Premijer Hrvatske Andrej Plenković , Europejac, NATO-vac, humanist, erudit, borac protivno terorizma, čiji ministar uvaženi Božinović kao i SOA, posve normalno u Hrvatsku pušĆaju Bakirove jastrebove koji javno prijete uništenjem “peškir sezone slanjem  vehabija na Rivu”, sinoć se u Dubrovniku sastao sa sinom vođe Prostora Džihada i predsjednikom jedine proterorističke partije na tlu Europe, uglednim gospodinom SDA Bakirom Izetbegovićem i ono što je najvažnije za naglasiti – čovjekom koji tvrdi da ga Hrvati dok im gazi ustavna prava vodoravno i okomito, dok im ne da TV, dok im ne da ništa, drže u okovima. Uz to ponavlja da je lud ko pas, da je na granici ivice. I  riče ko teta Bisera u najnovijem spotu. Doduše sa znatno manjim podbratkom.

Sastanak je održan na neformalnoj radnoj večeri iza poluzatvorenih vrata. Svinjetina se nije jela. Djed Mraz nije zvonio zvončićima po hotelu.

Kako je u sinošćnjem Dnevniku izvijestila džihadistička HTV, TV koja ne problematizira Džaferovićev sramotni upad u Vukovar iako njegova sumorna pojava vrijeđa obitelji Hrvata iz BIH, čiji su sinovi poginuli i od Šljivančanina i od Džaferovića dok isti taj HTV problematizira ploču srpskom ratnom zločincu u Banja Luci, što će reći da je 6000 hrvatskih života iz BIH HTV-u manje vrijedno od 11 bjelovarskih,  kako je dakle izvjestila ta džihadistička BHkroatofobna i srbofagna TV kuća, radi se o nastavku dijaloga započetog u prosincu na sastanku u Sarajevu.

Kako se može nastavljati dijalog s nekim tko ne želi u BIH uopće više razgovarati o vraćanju Izbornog zakona u BIH u ustavne okvite te prijeti izlaskom na izbore prema neustavnom zakonu, ucjenujući Hrvate riječima “slobodno bojkotirajte”? –  To nama prostim seljačinama nije jasno.

No mi nemamo tako široke diplomatske vizure kao brusselski orao Plenković. Koji je , gluho bilo, ipak sjeo s Bakirom i natjerao ga da teferiči. Ili barem da se skupa uslikaju. Plenković je nosio jednu masku. Izetbegović dvije. Jednom hudejbijsku, sraslu s njim, koju mu propisuje Islamska deklaracija i drugu  ovu protiv korone. Koju nije nabavljao preko firme preko koje je zbavio respiratoe. Ta nije lud.

Ta Hudejbijska maska je nevidljiva no ona se svodi na sljedeći princip: Musliman si. Laži i samo laži, dok neprijatelj postane manjina. Kad postane manjina tretiraj ga kao manjinu, a do tada laži. Ne znamo koja je to sura ili hadis al znat će poznavatelji Islama lijepog i Kurana časnog.

Teme sastanka bijahu brojne i sjajne , šljokičaste, sa stiroporom koji pada s neba,  na trenutak su znanstvenofantastične, recimo oksimoronska sintagma “budućnost BiH”.

Poznata nam je Budućnost iz Podgorice, ali budućnost BIH nam nije poznata. Ne zahvaljujući nama. Nego zahvaljujući Bakiru.

BIH ima samo bližu i daljnju prošlost, ima i onu daleku kršćansku koja je također zabranjena u BIH u javnom prostoru percepcije baš kao i budućnost.

Izetbegović, ratni  magaciner mudžahedina dokaz je tome. On nije čovjek budućnosti nego kurator kulture življenja u prošlosti. Hodajuća  sjena svete smrti. Trauma stotinama tisuća građana u BIH. Zbog njega i njegovog oca nekim BH građanima odsječene su glave. A on se i dalje patriotom BH zove. I ne pomišlja da se radi te nekakve, da je jebeš “budućnosti BIH” uopće povuče.

Jer BIH ima da se sunovrati ka prošlosti, ima  da se potpuno osiromaši, ima prosječan Bošnjo da zavija od gladi, ta takav je podatniji i lakše ga je radikalizirati, pojasniti mu da mu je za svu bijedu onaj drugi kriv, onaj kršćanin zli bolan, ima da narod crkne ako treba ali Bakir i diva nacije gospođa Sebija moraju zadržati standard življenja na koji su navikli. A i Osmica je sve gladniji.

“Suradnja dviju država” potom je druga sintagma koju smo čuli s ovog sastanka.

Iako niti RH niti BIH nisu države.

Države su nešto daleko ozbiljnije. Država je Francuska. Država je Mađarska. Država ne promatra mirno maltretiranje svog naroda u susjednoj državi. Država ne progoni Dodika ako Dodik brani pravo njenog naroda. To rade satrapije, sitne male kurvice od država. Državotutke.

Hrvatska je zemlja u kojoj je medijski prostor potpuno okupirala Bakirova lobistička hobotnica. Drage Pilseli i članci proSDA propagande niču ko voćke posle kiše na Hanža medijima. Roje se ko muhmini u Bakirovim Handžar divizijama.

N1 TV , CNN ispostava za propagandu, cenzuru i linč, jednako progoni misleće pojedince kako u  BIH tako i u RH. Smiješne su te dvije malene dužničke satrapijice kad si tepaju da su države.

No Plenkovski, premijer kojem je dano u zadatak da Hrvatska nikada ne postane država, je dobio zadatak.

Poslati Brusselsu selfie s Izetbegovićem. Javiti NATO paktu da je Hrvatska uz Muslimane ukoliko dođe do raspada BIH i da je spremna preuzeti na sebe privremenu aneksiju FBIH, kontrolu protoka robe i ljudstva, davanje privremenih EU putovnica građanima Federacije, dok u međuvremnu NATO ima izbiti na granice između FBIH, Brčkog i Srpske i poslati Srbima poruku da im ne padne na pamet pokušati iz Banja Luke otići u Beograd zemljanim putem.

Pripremiti ih na novi slučaj banjalučkog nestanka kisika u dječijim inkubatorima.

Bit će to sjajan okršaj ruske i američke tehnologije preko naše zemlje, života i budućnosti.

Istovreneno je iskazana potpora Vlade RH “cjelovitoj BiH”, ali i “traženje rješenja” da hrvatski narod u toj zemlji bude ravnopravan.

Toliko otrcana fraza i po koji put izrečena pred čovjekom koji se na ovo “traženje rješenja za Hrvate” počešao po njuški. Možda i poslao sms ženi “bog te jebo Sebija koje su ovo budale”.

Fokus današnjeg susreta, kazuju nam tako monotonotorno RH novinstvo zasigurno će ponovno biti na izmjenama izbornoga zakona uoči predstojećih izbora u BiH kojima bi Hrvati ponovno sami birali svoga člana Predsjedništva.”

Slovoslagači NeoPavelićanistana kao da ne prate što se događa  u BIH.

I da SDA doslovce piše dnevne zahtjeve OHR-u i SAD ambasadi da udaraju po Srbima i Hrvatima, da njemački imperator Schmidt već jede ćevape kao domaći Bošnjo te da mu je glava napunjena frazama poput “mi žrtve oni agresori”. Slovoslagači Perecije ne znaju da  Bakir Hrvate naziva 7% manjinom koja ima viška prava, da je pokupio parole najzloglasnijih fašističkih grla okupljenih oko huškačkog tima Reufljagić, Notornog Albanca i Iranskog agenta, vječne žrtve. Oni ne žele informirati javnost u RH da Bakir poručuje kako od  idućih izbora Hrvat u BIH ima da  zabije njuške u kantone i više se ne javlja. Ne izvještavaju da su širom BIH puštena i po Facebooku bustana propagandna huškačka SDA videa kojima se uzdiže Bakirovo liderstvo, bošnjački nacionalizam i najavljuje proglašenje bošnjačke nacionalne države. Uz to sve ostala dva naroda se naziva 7% manjinom i genocidnim narodom s kojim će se SDA u konačnici obračunati. Facebook začudo ne briše taj video. Jer agencija koja u BIH nadzire govor mržnje na FB također je u Bakirovim rukama.

Srbe će SDA pobijediti , za početak, tako što će uzeti sve hrvatsko u FBIH. Srpsko je već uzela u Federaciji. Sve do jednu poziciju. Kao i sve pozicije manjinama. Taj podatak Marion Kraske ne govori po EU. Niti Dunja Mijatović. A još manje Plenković ili Burićka. Zašto? Nije li to demaskiranje lažnog građanstva SDA?

Takav je politički islamizam. Otimaj! Takvo je novo sjeme koje su donijeli mudžahedini Abu Mealija, bivšeg SDA diplomate s lažnom BH putovnicom,  a o čijim zasadima  govori stenogram, sa suđenja optuženog Alijinog generala Sakiba Mahmuljina. Takav je program Islamske Deklaracije. Dokumenta koji je proterorističkoj SDA, Živalju i Bakiru, iznad Daytona. Iznad suživota. I u konačnici iznad Bosne i Hercegovine.

Jer u izboru “građanska BIH, ustavna, zakonita, no cijela” ili koliki toliki postotak BIH al da je po šerijatu i po Aliji, izbor je naravno ovo drugo. SDa opetovano ponavja, praksom, ne riječima naravno, da oni naprosto “ne mogu i neće s drugima i trećima ni u kakvu ravnopravnost, konsocijaciju i konstitutivnost. Oni su temeljni narod, drugi su smetnje. I s njima možemo samo kao s kmetovima”. Baš kako je davno prorekao prorok Alija: Suživot Islamskog društva i modernih europskih građanskih društava je nemoguć.

Plenković je rekao novinarima u Dubrovniku da je radni sastanak “nastavak dijaloga”. I nitko mu od njih nije rekao da ne bulazni. Nit je smio niti znao.

Takvo je novinarstvo naime u Hrvatskoj danas.

Tema je, naravno, Bosna i Hercegovina, dogovori između političkih stranaka, prije svega institucija, ključnih aktera, o reformi izbornog zakonodavstva, pripremama za izbore i jedna snažna poruka podrške BiH kada je riječ o stavu Vlade RH, njenoj teritorijalnoj cjelovitosti i suverenosti i jačanju dobrosusjedskih odnosa, i prije svega traženju rješenja u kojem će i Hrvati biti ravnopravan konstitutivan narod, u situaciji u kojoj će i načelo legitimne zastupljenosti biti reflektirano prigodom izbora članova Predsjedništva s teritorija Federacije BiH, ono na što ukazujemo godinama, i na neki način vratiti se na vrijeme prije 2006. godine, rekao je Plenković uoči sastanka.

Ukratko teferičilo se o ničemu, bez cilja i učinika. No slike su poslane u Brussels.

Dok Hrvati u BIH otvoreno najavljuju opći bojkot izbora, Plenkovski kao da je pao s Medvedgrada. Gdje je spavao premijerski san.

Ako je uspio ušutiti Čovića i taj bijedni HDZBIH koji ponovno ne misli svojom glavom dok pušta ponavljanje Livanjskog pitanja samo na temi Izbornog zakona, narod hrvatski u BIH uspio ušutkati nije.

Bar se nadamo da nije.

Jer ne treba zaboraviti, HDZBIH ima vojsku ušutkivača pobune. Vojsku u habetima. One koji su oteli biskupa, zazidali crkve, prkose Vatikanu i ismijavaju Majku Krisotvu već 45 godina u Međugorju. Ne boje se ni Pape ni Popa. Samo se Sultana boje i njemu klanjaju. Nose tri viševjekovna čvora na sebi. Jedan simbolizira izdaju, drugi profit, treći egoizam.

Ako su za račun Osmanlija od Hrvata uspješno činili roblje, bez instagrama i Facebooka, učiniti nas robljem danas, kada su se iz sakristija i oltara preselili kod Zuckerberga, ne bi im trebao biti problem.

Sve je naravno opet u veličini posla koji se pogodi i cijeni koju budu tražili. No i te pare nisu problem.

Ima taj nesretni hrvatski narod , nad kojim stoljećima omlaćuju, taj neki pozamašni dio proračuna od RH Vlade koji Plenković redovno daje njima. Iako imaju i zaseban dio proračuna kao nevladina organizacija za zatupljivanje masa.

Tako da proces reporobljavanja hrvatske političke svijesti i pečenje naroda poput rakije šljive, karmeliziranje istog u molitvenog fanatika, može početi.

Izetbegović je u subotu rekao da vjeruje kako postoji prostor za dogovor o izmjenama izbornog zakona u BiH na čemu inzistira HDZ BiH kako bi se zaštitila prava hrvatskog naroda.

Ova rečenica u prijevodu znači sljedeće: Dat ću vam to jebeno pravo da vam više merhamet ne nameće Komšića al potpišite da FBIH postaje građanska država, bez Doma naroda.

I s tim čovjekom je, Plenković jučer gubio vrijeme. I o trošku BH Hrvata.

Jer uvaženi Andrej, nikako ne bi smio zaboraviti da osim Hrvata koji žive u BIH, točnije pakuju se, onih Hrvata koji su branili kakav takav život u Dalmaciji 90-ih i itekako pune RH proračun, pri čemu ne mislimo samo na Buško jezero, preko 160.000 Hrvata koje je protjerala vojska Komšića i Izetbegovića, kao i njihovih obitelji, pune svakodnevno proračun RH.

Dakle poštovani premijeru, s našim parama si gubio vrijeme, hraneći našeg tiranina.

Najeo se dabogda.

U gradu u kojem nekada, prema starim dubrovačkim zakonima, ljudi poput njega nisu smjeli niti prespavati unutar zidina.

Malo povijesnog poučka na kraju.

Živ nam bio premijeru; sretno u Brusselsu i  pozdravi nam barunicu Burićku. Čuli smo da je opet zategla lice. Pošalji nam slika. Jer imamo samo stare. Poyy.

guest
114 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
1 godina prije

On gubio vrijeme jučer sa bakirom.!
Mi gubimo vrijeme sa njima ima 30 godina
Milimetar se nismo pomaknuli Prikačili se za nas ko kpelji i ne puštaju .Ako bošnjaci mogu sami živjeti u BIH eto im i država i sve .Okanite se više hrvata .
Ovo natezanje s njima je prevršilo svaku mjeru ..

većina
većina
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Moj BOŠNJAČE, oko sokolovo,
Dosta slatkih prespavasmo snova,
Dosta ljutih preboljesmo rana,
Kroz nekol´ko godinica dana.

Već je hora, koja doći mora,
Da poletiš kao soko sivi,
Da povikneš: “Jošte BOŠNJAK živi!“
Jošte živi, mrijet mu se neće,
Dok se Zemlja oko Sunca kreće.

Znaš, BOŠNJAČE, nije davno bilo,
Sveg’ mi sv’jeta nema petnaest ljeta,
Kad u našoj Bosni ponositoj,
I junačkoj zemlji Hercegovoj,
Od Trebinja do Brodskijeh vrata,
Nije bilo Srba ni Hrvata.
A danas se kroz svoje hire,
Oba stranca ko u svome šire.

I još nešto, čemu oko vješto,
Hrabri ponos i srce junačko,
Nada sve se začuditi mora:
Oba su nas gosta saletila,
Da nam otmu najsvjetlije blago,
Naše ime ponosno i drago;
Eto hoće, šećer razgovore!

Hlojhavci glodavci
Hlojhavci glodavci
Šta ti kažeš na ovo?  većina
1 godina prije

Šnkooooooko isilovska,pseto k nozi!!

Šahbaz
Šahbaz
Šta ti kažeš na ovo?  Hlojhavci glodavci
1 godina prije

Mir DJIKANE

Šahbaz
Šahbaz
Šta ti kažeš na ovo?  Šahbaz
1 godina prije

Mrs konju

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  većina
1 godina prije

Možeš ti do jutra pisati pjesmice.Vi ste izgubili Republiku Srpsku.BIH više ne postoji .
Što prije se s time pomirite biće vam lakše

većina
većina
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

nestajete vlašine

AC/DC
AC/DC
Šta ti kažeš na ovo?  hakuna matata
1 godina prije

To je bilo i planirano ,
konfederacija hrvatske i federacije.
Vjerojatno su i tada međunarodni akteri znali
da BiH nema budućnosti!

🇷🇸✝️
🇷🇸✝️
Šta ti kažeš na ovo?  većina
1 godina prije
nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  većina
1 godina prije

Ništa u vama nema ponosno !

Šahbaz
Šahbaz
Šta ti kažeš na ovo?  nisam kriv
1 godina prije

Ima vreća gofana

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Plenkoviću nema tu dogovora .Samo zatvori granice za muslimane .
Pa nek oni onda igraju ringe,ringe jaja .

🇷🇸✝️
🇷🇸✝️
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

samo im blokirajte izlaz prema EU, ali pazite da Vas ponovo ne prevedu žedne preko vode, tj. da vas ne zavade sa nama kršćanima.

Phoenix
Phoenix
Šta ti kažeš na ovo?  🇷🇸✝️
1 godina prije

Ko vas bre zavadi

Šahbaz
Šahbaz
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
1 godina prije

Sretan 9 Januar našoj Prelepoj RS

Phoenix
Phoenix
Šta ti kažeš na ovo?  Šahbaz
1 godina prije

DaBogda joj zadnji bio!

Phoenix
Phoenix
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
1 godina prije

VEĆNA PRELEPA REPUBLIKA SRPSKA

5 korpus
5 korpus
Šta ti kažeš na ovo?  🇷🇸✝️
1 godina prije

prvo resimo jedne a onda vas cetalje za rogove

5 korpus
5 korpus
Šta ti kažeš na ovo?  5 korpus
1 godina prije

Živio nam FiIKRET ABDIĆ, ŽIVJELA AUTONOMNA OBLAST

Puskas
Puskas
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Dragi Poskoce FBIH ide na 3 kantona: A kasnije FBIH entitet, drzava unutar drzave:

4 OPCINE BOSNJACKOM KANTONU: DRVAR, GRAHOVO, GLAMOC I KONJIC
4 OPCINE HRVATSKOM KANTONU: CAPLJINA, CITLUK, NEUM, RAVNO.

Nakon toga slijedi spajanje SBK I HNK OD STOCA DO VITEZA. sa Glavnim gradom Mostar.
Glavni grad Bosnjackog kantona Sarajevo, a Hrvatskog kantona ( posto se nezna Livno ili Siroki il Orasje) to ce biti NEUM!

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Puskas
1 godina prije

Ne piši gluposti Glavni grad hrvatskog kantona je Mostar Srpskog Banja Luka a muslimanskog Sarajevo

Puskas
Puskas
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Nije nego NEUM

Mostar je multietnicki.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Puskas
1 godina prije

Ne serendaj života ti

Šahbaz
Šahbaz
Šta ti kažeš na ovo?  Puskas
1 godina prije

Mujo neserendaj

Phoenix
Phoenix
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Sarajevo je glavni grad!

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
1 godina prije

Talibana da,a ostalih ne.

Odin
Odin
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
1 godina prije

Čega,, za koga,,

Phoenix
Phoenix
Šta ti kažeš na ovo?  Odin
1 godina prije

Za sve koji imaju BH Drzavljanstvo

većina
većina
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

glavni grad BiH je Sarajevo

FIKRET ABDIĆ
FIKRET ABDIĆ
Šta ti kažeš na ovo?  Puskas
1 godina prije

Ide i moja Autonomna Oblast, neželimo ništa sa Sarajevom

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  FIKRET ABDIĆ
1 godina prije

Babo, Babo

Šahbaz
Šahbaz
Šta ti kažeš na ovo?  FIKRET ABDIĆ
1 godina prije

Bravo Fikrete uz tebe smo

Mujguri 93.
Mujguri 93.
Šta ti kažeš na ovo?  Puskas
1 godina prije

Ture, najgore od svega što ima mojih Hrvata koji ne znaju pročitati što si napisao, pa ti lajkaju. Ture je napisalo da u hrvatsku županiju ulazi samo zapadna Hercegovina, Orašje i Odžak, dok bi ostalo područje F BiH pripalo muslimanima što kroz muslimanski kanton, što kroz mješoviti kanton koji bi također bio muslimanski jer bi u njemu većinu od 70% činili muslimani. Sumnjam da bi na ovakav prijedlog pristao i Mate Granić.

Šahbaz
Šahbaz
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
1 godina prije

Orašje su odbranili Bošnjaci

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Šahbaz
1 godina prije

Promašio si portal.Vicevi su na klixu

Mujguri 93.
Mujguri 93.
Šta ti kažeš na ovo?  Šahbaz
1 godina prije

Mujguru, jeli Orašje obranio HVO ili tzv. Ar BiH?

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
1 godina prije

Bravi Splićo ! Uvik budan . .

Phoenix
Phoenix
1 godina prije

Bas lopov ovaj Plenko, sjedi tu sa Bakirom na minderu, umjesto da ponizno provodi upute srpskog sveta….

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
1 godina prije

Ne serendaj balinčugo,providan si.

Phoenix
Phoenix
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

A ti si samo jedan podmukli djikan

Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
1 godina prije

I opet kvalitetan muštuluk kod Hase 😎 !

Haso i njegov vijerni Blankić osnovali HDZ 1389 😎 😎 – samo da se zna čija je najstarija i tko se prvi na Balkanu Borio peotiv sarajevskih islamista i nakurnjaka Komšića 😎 !!!

Blankić je ovom prilikom preuzela odgovornu funkciju šefice mladeži HDZ 1389 😎 i sve Vas poziva da se učlanite

ps One nekoliko šuppačkih HDZ-ova i tri puta više pottučenih HSP-ova odhhebite 🙁 – nema kod njih insana ni za lijeka 🙁 – sve go Erdoganov plaćenik i politički analfabeta 🙁 …

https://www.klix.ba/vijesti/bih/hrvatska-prvi-put-jasno-ukazala-na-problem-blokade-institucija-bih/220111020

Šahbaz
Šahbaz
Šta ti kažeš na ovo?  Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
1 godina prije

Oko godine se slažem…ne razumiju to ovdje mnogi…

Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
Šta ti kažeš na ovo?  Šahbaz
1 godina prije

Hvala, hvala 🙂 a što se godine tiče i što mnogi to ne razumiju 🙁 – ma nije ni Haso štivo za svakoga 😎 – pogotovo ne za niže razrede mejtefa 😉 !

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
1 godina prije

On pravi islamski svijet naspram srpskog sveta a sve na račun nas Hrvata ili ispravnije do posljednjeg Hrvata !

Phoenix
Phoenix
Šta ti kažeš na ovo?  nisam kriv
1 godina prije

Posteno od njega

Šahbaz
Šahbaz
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
1 godina prije

Neko sprovodi…ni ALJO ni Bake nisu legitimni…velika srbija je 40 km od Zagreba…glupa skutorija

Phoenix
Phoenix
1 godina prije

Ti ces dati,

Ćakija
Ćakija
1 godina prije

Bila je to lijepa prigoda, da se prisjete, kako je Alija zrtvovao svoj narod i svoju zemlju za Hrvatsku. Moramo znati da je BiH ostala u Jugoslaviji, da bi JNA otjerala Hrvate preko Alpi. Zato Hrvati trebaju biti zahvalni Aliji i Bosnjacima, sto su ostali i imaju svoju zemlju.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Ćakija
1 godina prije

Bolje rečeno Alija koji je potpisao u Dejtonu Republiku Srpsku i tako poklonio srbima državu ,njegov sin bakir da bi bošnjačkom narodu zavarao oči hoće hrvatima da sve oduzme ,da bi saprao izdaju svoga oca
Pa eto on konta kad smo već izgubili pola BiH da bar ovu drugu polovicu sačuvamo .
E neće moći ove noći Pročitani ste i te kako .

Bedem za isil-gamad
Bedem za isil-gamad
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Ovaj mazlume nekom da prijeti,ahahahahahah,ovaj šnjoko,ova gnjida,ova slika,ahahahah
Mrsh i trezor isilovce!
Ahahahahahaha…nemogu od snijega,ahahahahahah

većina
većina
Šta ti kažeš na ovo?  Bedem za isil-gamad
1 godina prije

prije da plačeš

Šahbaz
Šahbaz
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Ti još nisi pročitao NJOFRU KRIVOUSTOG

Xyz
Xyz
Šta ti kažeš na ovo?  Ćakija
1 godina prije

Pa bosnjaci docekase JNA tenkove sa cvijecem, a bosnjacki oficiri napadaju Vukovar, Zadar… To se zove pomoc Hrvatskoj

Phoenix
Phoenix
Šta ti kažeš na ovo?  Xyz
1 godina prije

A Tudjman u Karadjordjevu dogovorio podjelu Bosne i Hercegovine davno prije tog cvjeca

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
1 godina prije

Dogovorio u duetu sa Alijom i Slobom

Phoenix
Phoenix
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Kazu za deset dana sve gotovo, samo kad se Srpske i Hrvatske skare sklope…

Šahbaz
Šahbaz
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
1 godina prije

Reče Krivousti Njofra još…Nema ALIJA šta da traži…Vukovar je NJOFRINA predstava …predati datume…KARADJORDJEVO…napad i kad VUKOVARA…Dan osnivanja HRHB

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
1 godina prije

TO VAM JE ONAJ BLESAVI IVO KOMSIC UVRTIO U GLAVU A SVI ZNAMO DA JE TO NAJVECA LAZ

Phoenix
Phoenix
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Ivo Komsic je veliki Gospodin!
A ti si jedan mutavi djikan

Šahbaz
Šahbaz
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
1 godina prije

Nabio ti komšić u pakaš

Šahbaz
Šahbaz
Šta ti kažeš na ovo?  Xyz
1 godina prije

Bošnjaci nisu učestvovali u stpskohrvatskim razbijanju JUGE…ali će zasigurno odbraniti domovinu Bosnu sa onima koji je vole..bliži se to …

Šahbaz
Šahbaz
Šta ti kažeš na ovo?  Šahbaz
1 godina prije

Hoćemo obraniti naših 23%

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Šahbaz
1 godina prije

Nemaš više šta odbraniti
Nije ništa više ostalo od nje

Šahbaz
Šahbaz
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Dobro onda može li 15%?

Lukša
Lukša
Šta ti kažeš na ovo?  Ćakija
1 godina prije

Žrtvovao zbog nas Hrvata? Dovoljno se sjetiti što je taj terorist govorio dok je gorjelo Ravno. NIJE TO NAŠ RAT. Učinio je on to zbog sebe jer nije htio ostati u v Srbiji. Ako je iko zagadio hrvatsko bošnjačke odnose to je Alija i njegov isprdak Bakir. Izetbegovici su definitivno udaljili Bošnjake od Hrvata zato jer ne mogu smisliti Hrvate. A zašto ne mogu? Jer su za njih kauri i nevjernici i oni samo od toga . Za takve ne postoje dr uvjerenja i svjetonazor od spomenutih

Lukša
Lukša
Šta ti kažeš na ovo?  Lukša
1 godina prije

Izetbegovici i sl. polaze od uvjerenja da je s kršcanima u BiH moguc život samo kao sa potčinjenom manjinom koja ce služiti ko smokvin list dok islamska država potpuno ne zaživi . Takva manjina ce s vremenom nestati ili se islamizirati . A na kraju slijedi zadnji obračun a to je s onim Muslimanima Bošnjacima koji ipak nisu radikalni muslimani. Oni su zadnji u redu za slamanje.

Šahbaz
Šahbaz
Šta ti kažeš na ovo?  Lukša
1 godina prije

Da da Bošnjacima treba u ratu jedan neprijatelj i dva IZDAJNIKA…SKUTORI i ABDIĆ…je li živ onaj ludak abdić

Šahbaz
Šahbaz
Šta ti kažeš na ovo?  Šahbaz
1 godina prije

Živio nam FiIKRET ABDIĆ

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  Ćakija
1 godina prije

Zahvalni smo Srbima šta vas nisu htjeli , još da i mi dođemo do pameti !

Mujguri 93.
Mujguri 93.
Šta ti kažeš na ovo?  Ćakija
1 godina prije

Alija žrtvovao svoju vjersku nakupinu 92. godine, za Hrvatsku u ratu protiv JNA koji se vodio 91. godine. Ture, je li tebi ovdje nešto nelogično?

Šahbaz
Šahbaz
Šta ti kažeš na ovo?  Ćakija
1 godina prije

Potpis…nije još kasno za veliku srbiju…

sim
sim
1 godina prije

Naravno, vec po tko zna koji put – politika HDZ HR, i dvadesetogodisnja SVELUZERSKA politika HDZ BiH i Nadleznog Hercegovackog Klera (ukljucujuci i novo-prevarenog predsjednika Milovanovica) imaju sada novu SIZOFRENU ideju spasavanja bratske Kriptokomunisticke i KLEROFASISTICKE partije HDZ BiH od LINCA NACIJE U NESTANKU (hrvata BiH) …. Ovakvo izmigoljavanje BiH pravosudju i jednu politicku nemoc kao i licimjerje u najvecoj svojoj mogucoj formi – NISMO VIDJELI NIKAD na ovim prostorima …. Jednostavno najveci luzeri u povijesti Hrvata odkad slove na ovim prostorima …

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
1 godina prije

Bošnjaci ako imaju imalo soli moraju biti dobri sa Hrvatima ako neće sami su odabrali jer ako Srbija i RS navale gdje oni misle sa sirotinjom,sve ima svoju mjeru i granice l.p

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  Bruce Lee 🐉🐲
1 godina prije

Nemaju oni “soli” ali imaju drskosti , podmuklosti odn nemaju obraza ! Zar ti opet imaš volju spašavat njihovu sirotinju ? Nemoj u moje ime i iz moga džepa !

Šahbaz
Šahbaz
Šta ti kažeš na ovo?  Bruce Lee 🐉🐲
1 godina prije

Od NJOFRINE mržnje prema muslimanima stvorice se velika srbija

Šahbaz
Šahbaz
Šta ti kažeš na ovo?  Šahbaz
1 godina prije

Pa ona je već stvorena

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Šahbaz
1 godina prije

Nikad ni tad.

Šahbaz
Šahbaz
Šta ti kažeš na ovo?  Bruce Lee 🐉🐲
1 godina prije

Jest, aj zabrani 9 Januar

Anonimac
Anonimac
1 godina prije

bakir ima sve karte u svojim rukama i hrvati do kraja godine se neče ništa pitati bit će ukrasni aražman na muslimanskom stolu…zašto pitate..pa zato što hrvati u svojim redovima nemaju političare ljude koji su spremni žrtvovati svoj komoditet,svoju egzistenciju,svoj život da bi se suprostavili unitarizaciji…nemaju čovjeka poput milorad dodika koji govori o možebitnoj namjeri amerike i britanije da ga ubije ali da je on spreman na tu žrtvu ali da nije spreman da žrtvuje svoj narod…politički hrvati su spremni da žrtvuju narod ali ne is sebe…

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Pa zato ništa ni nemamo .Zato što je uvijek žrtvovan narod da bi političari sačuvali svoju g..u..z.i..c .u

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Gola istina

Pod Orjenom
Pod Orjenom
1 godina prije

Nema kao dva blizanca rođena. Krpa našla zakrpu. Papan i papčina. Kurton i kurtončić. Mentalno se savršeno poklapaju. I za jednog i za drugog mahsuz Sellam iz RS-a 🖕.

Phoenix
Phoenix
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
1 godina prije

Dodik – Milanovic

Izmetbegović
Izmetbegović
1 godina prije

Najbolji alat za Srbe i Hrvate je Bakir Živković, bog mu dao zdravlja i života još ovu godinu dok ne završi sa raspadom ove nakarade💕💕💕

Phoenix
Phoenix
Šta ti kažeš na ovo?  Izmetbegović
1 godina prije

Nakarada te rodila!
Djikani kao da uce napamet svaku bljuvotinu koju im Dodik prosipa!

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  Izmetbegović
1 godina prije

Daj bože da bude tako , evo ja bih ga nosio na leđima “još ovu godinu” ali neći biti tako (nažalost)

veritas
veritas
1 godina prije

Previše duge članke malo tko pročita! Sve se može izreći u manje stranica!
Ovaj sam preskočio…

nisam kriv
nisam kriv
1 godina prije

Kakav tekst u srž sve ! Samo ti se ote uvreda jedna “gospođa Sebija” ona je “hanuma , kona” ili kako već , pazi malo na te detalje jer će nam biti i gore !
Lp

Mexico
Mexico
1 godina prije

Nakurnjak

Gradska kavana ČĆ
Gradska kavana ČĆ
1 godina prije

Jel ovo iz zagreba pises? Jesi li vec pobjegao? Pravo je uzivanje citati ove izljeve frustracija male draganove sekte ljubuskih wannabe obavjestajaca. Juris 1. bojna digitalna dok vam ne ugasimo internet.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Gradska kavana ČĆ
1 godina prije

Jok iz sarajeva pišem i gledam kroz prozor ovaj smrdljivi peksinluk i ove grdne face .
Nećeš vjerovati odmah dobijem inspiraciju za pisanje .

Gradska kavana ČĆ
Gradska kavana ČĆ
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

zasto koristis turcizme tisucljetna uljudbo?

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Gradska kavana ČĆ
1 godina prije

Pa kad sam u sarajevu moram koristiti turcizme.Tamo svi to koriste ,šta više prlčaju tako

Gradska kavana ČĆ
Gradska kavana ČĆ
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Uvijek ste se znali prilagoditi. Svaka cast. Zna to biti korisno u zivotu. Kameleon je inace stara hrvatska rijec. Evo i sad, od pali traktore do srbi braca. Navik zivi onaj ki se prilgodi posteno.

Imal deda mraza nisam odavno bio u seheru?

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Gradska kavana ČĆ
1 godina prije

Što se tiće prilagođavanja i mjenjanja vjere i indetiteta vjeruj mi vas muslimane nitko ne može nadmašiti
Tu ste pravi stručnjaci ,nitko vam nije ravan.

Što se tiče djeda mraza stiže uskoro.a i vaš kalendar

Gradska kavana ČĆ
Gradska kavana ČĆ
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Ne kuzis koncept vjere. Patis od forme. Nije to clanstvo u kulturno-umjetnickom drustvu pa si odani clan koji redovno placa clanarinu i ne mijenja drustvo. Nije to prekrsti se, pricesti se, ispovjedi se, objesi kriz i dobar uklopljen u masu, a onda kod gatare da vidis jel te prevarila. Moras zaista da vjerujes u dogme. Da zivis vjeru sustinski. Da svakodnevni zivot uklopis u ono sto vjerujes. Ako nema toga onda je to puka formalnost i mrtva vjera. Stoga vjera se ne moze promijeniti. Ili vjerujes ili ne vjerujes. Da smo iz interesa i povlastica presli valjda bi se vratili kad su turci otisli kao sto danas neki mijenaju stranke. Znas li ijedan primjer da se neko dobrovoljno vratio toj staroj vjeri. Nema ga. Mi smo spoznali istinu, povjerovali i dan danas vjerujemo i to je to.
Sto se drugih identiteta tice nacije nastaju u 19. stoljecu, osim srba koji su nastali zajedno sa amebama.

Šahbaz
Šahbaz
Šta ti kažeš na ovo?  Gradska kavana ČĆ
1 godina prije

Jedi gofna

Gradska kavana ČĆ
Gradska kavana ČĆ
Šta ti kažeš na ovo?  Šahbaz
1 godina prije

to mi je po Islamu zabranjeno

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Gradska kavana ČĆ
1 godina prije

Mezis ti gofna kad te niko ne gleda nelazi

Gradska kavana ČĆ
Gradska kavana ČĆ
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Bog sve vidi

Petar
Petar
Šta ti kažeš na ovo?  Gradska kavana ČĆ
1 godina prije

IQ ti je ko broj cipela

Šahbaz
Šahbaz
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Mrš skote

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Gradska kavana ČĆ
1 godina prije

Pitaj bisere

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Ja kad ih vidim na TV odma me prosere

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Gradska kavana ČĆ
1 godina prije

Šta ćeš ti ugasiti idiote, imaš mozga ko magarce u jesen

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Hahaha jesi mu šukno huhuh

Gradska kavana ČĆ
Gradska kavana ČĆ
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

zasto si nervozan? zar vi ne pobjedjujete?

Nino Selak Raspudic
Nino Selak Raspudic
1 godina prije

Oprostite, jedan kratki majorizirani espresso molit cu.

legitimni uzepe politiĆar
legitimni uzepe politiĆar
1 godina prije

Ali ovo kako vas hrvatska vlada hladno popishava je cista komedija.🤣

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  legitimni uzepe politiĆar
1 godina prije

I vrijeme je više da popishava bošnjake Dobro si rekao 😂

Neron
Neron
1 godina prije

Jbo mu on mater licemjernu

Legionar
Legionar
1 godina prije

Braco Hrvati, nece Plenkovic izdati vas ali vi morate pokrenuti jedan hači bunt protiv Osmajlija, a mi smo tu da doletima ako i kada bude trebalo pokrenite se više, jer od pregovora nema ništa Uzmite sudbinu U svoje ruke, ZDS!

AC/DC
AC/DC
Šta ti kažeš na ovo?  Legionar
1 godina prije

Pravo zboriš,
Bošnjaci majoriziraju sve i još imaju obraza protestirati po EU gradovima.
Mi gledamo da to netko drugi odradi u naše ime!
Ako neće HDZ pokrenut mase na ulice ,
mora hrvatska opozicija preuzet odgovornost na sebe!