Published On: Čet, kol 19th, 2021

Epski okršaj tvorca ‘Seinfelda‘ i čuvenog pravnika: Urlikali jedan na drugog, a onda je Dershowitz skinuo majicu…

U pitoresknoj trgovini Chilmark General Store u mjestu Chilmark na među elitama omiljenom otoku Martha’s Vineyard u američkoj saveznoj državi Massachusetts odigrala se scena koja neodoljivo podsjeća na prizore koji se mogu vidjeti u serijama “Seinfeld” i “Bez oduševljenja, molim!”.

Zašto baš te dvije? Naime, novinari rubrike Page Six tabloida New York Post pišu da su se u spomenutoj trgovini žešće porječkali slavni profesor prava, američki odvjetnik Alan Dershowitz, branitelj brojnih kontroverznih ličnosti poput sportaša O. J.-a Simpsona, financijaša Jeffreyja Epsteina, filmskog producenta Harveyja Weinsteina i bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, te scenarist i glumac Larry David, sukreator serije “Seinfeld” i kreator serije “Bez oduševljenja, molim!”.

Njihov verbalni okršaj izgledao je ovako:

– Još uvijek možemo razgovarati, Larry – rekao je Dershowitz.

– Ne. Ne. Ne možemo. Vidio sam te. Vidio sam te s rukom oko (bivšeg američkog ministra vanjskih poslova MikeaPompea! To je odvratno! – rekao je David.

– On mi je bivši student. Tako pozdravljam sve svoje bivše studente. Ne smijem pozdravljati bivše studente – pokušao je objasniti Dershowitz.

– To je odvratno! Tvoja je cijela enklava odvratna. Ti si odvratan! – uzvratio je David.

Izvor New York Posta kaže da je spomenutu svađu, kojoj je svjedočio, transkribirao kako bi zapamtio tko je što rekao. Dodao je da se David nakon toga udaljio od Dershowitza koji je nakon razmirice s Davidom skinuo majicu i otkrio da je ispod nje nosio još jednu na kojoj je pisalo: “Budalo, to je Ustav!”

New York Post piše da im je dojavljeno da je Dershowitz trgovinu napustio u “starom i prljavom Volvu”.

Razišli se zbog Trumpa

Dershowitz je New York Postu potvrdio da se porječkao s Davidom te rekao da su on i scenarist nekoć bili prijatelji, ali da su prestali prijateljevati kada je odvjetnik počeo surađivati s Trumpom.

Dershowitz je dodao da je jednoj Davidovoj kćeri pomogao da upiše željeni fakultet te da ga je jednom besplatno zastupao na sudu.

Odvjetnik je rekao da je Davida pozdravio kada ga je vidio u trgovini te da se glumac od njega u tom trenutku udaljio. Dershowitz kaže da mu je tada rekao da “još uvijek mogu razgovarati” nakon čega je došlo do spomenute svađe.

Odvjetnik kaže da scena u trgovini, premda na prvi pogled djeluje smiješno, uopće nije bila humoristična.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x