Subota, 13 srpnja, 2024

Elvira Abdić : Ograđujem se od postupaka pojedinaca iz DNZ-a koji narušavaju ugled stranke

Must Read

Kao izabrani dužnosnik u Skupštini USK-a i u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH ovim putem želim se javno ograditi od postupaka pojedinih dužnosnika Demokratske Narodne Zajednice koji izravno zadiru  u  ljudska prava i temeljne slobode zagarantirane Ustavom Federacije BiH i Ustavom BiH.

Želim se javno ograditi od svih slučajeva mobinga, ucjene, prijetnji otkazom volonterima, pripravnicima, službenicima, zaposlenicima na određeno vrijeme i onima koji su stalno zaposleni činjenih od pojedinih dužnosnika Demokratske Narodne Zajednice.

Želim se javno ograditi od reketarenja poduzetnika i fizičkih lica u cilju prikupljanja sredstava pod izgovorom da će ista služiti za predizbornu kampanju Demokratske Narodne Zajednice.

Želim se javno ograditi od tvrdnji, konstatacija, opisa i lobiranja izrečenih od strane pojedinih dužnosnika Demokratske Narodne Zajednice vezanih uz ocjene aktivnosti Udruženja za zaštitu nezaposlenih dioničara Agrokomerca.

Želim se javno ograditi od svih radnji nastalih zlouporabom javnih ovlasti pojedinih dužnosnika Demokratske Narodne Zajednice, zlouporabom položaja i korištenjem ovlaštenja koja iz toga proizlaze.

Želim se javno ograditi od grubog kršenja demokratskih principa od strane pojedinih dužnosnika Demokratske Narodne Zajednice koji su mimo svih načela Stranke isključili pojedine  kandidate Demokratske Narodne Zajednice sa ovjerene liste za Općinsko vijeće iz procesa predizborne kampanje bez prethodno provedenih postupaka zaštite prava i integriteta njihove ličnosti.

Želim se javno ograditi od ovih postupaka jer ponašanje pojedinaca, izabranih dužnosnika Demokratske Narodne Zajednice, narušava ugled Stranke, vrijeđa i stvara pogrešnu sliku o članovima Demokratske Narodne Zajednice koji ne opravdavaju te postupke. Takvo ponašanje i postupci NISU PRODUKT ODLUKA ORGANA STRANKE već su odraz samovolje i privatnih interesa tih istih pojedinaca.

 

Velika Kladuša, 08.09.2012.godine

 

                                                                                                          Elvira Abdić Jelenović

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Otvoreno balkansko biciklističko prvenstvo na Blidinju

Organizatori manifestacije Blidinje Bike Festival, koja je danas sedmu godinu zaredom, prvi put kao događaj više razine odnosno kao...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -