Nedjelja, 14 travnja, 2024

EKUMENIZAM: Župnik, vozeći unatrag, udario u automobil imama

Must Read

Uzdolski župnik don Miljenko Džalto do ovoga tjedna nije poznavao glavnog imama Medžlisa IZ Prozor Safeta Pozdera. To se promijenilonakon što je don Džalto vožnjom automobila unatrag udario u auto prozorskog imama.

– Radi se o maloj prometnoj nezgodi u kojoj nije bilo većih posljedica. Išao sam unatrag, nisam obratio dovoljno pažnje i udario u drugi automobil. Nakon kraćeg razgovora uspostavilo se kako se radi o automobilu imama Pozdera, tako smo se i upoznali – govori nam jučer u telefonskom razgovoru don Džalto. Sve se dogodilo kada je Pozder otišao u lokalnu trgovinu kupiti namirnice, dok je s druge strane unatrag išao don Džalto.

Uslijedio je udar. Kada su shvatili tko je tko, nikome nije ni palo na pamet da pozovu policiju. Nisu se prepoznali po izgledu nego tek kada je Džalto pitao imama kako će memorirati njegov broj u imeniku mobitela. Kako nijedan od aktera nije znao procijeniti štetu dogovoreno je da uzdolski župnik plati majstoru popravak automobila imama Pozdera.

– Njegov je automobil trenutačno u majstora i čekam da mi javi kolika je šteta kako bi izmirio račun. Dugo vremena smo i jedan i drugi na svojim dužnostima u općini Prozor-Rama, ali se do sada nismo upoznali. Žao mi je što je baš prometna nesreća bila povod da se upoznamo, ali na kraju je samo važno da nikome ništa nije bilo i da nema većih posljedica – naglasio je Džalto. Zanimljivo je kako su njih dvojica podrijetlom iz susjednih sela prozorske općine. Išli su u istu školu, ali nikada nisu imali kontakta. Tako se trebala dogoditi prometna nesreća kako bi se otvorio još jedan komunikacijski most.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Blokirali smo oglase izdajničkog DC-a Mate Granića

Jer novcem se može kupiti sve i svakog u RH. U HercegBosni ne može. I nemoj da nam netko smeće...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -