Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

EKSKLUZIVNO:Bošnjaci su klonirali Živka Budimira a pravoga drže u zatočeništvu!

Must Read

Poskok.info u posjedu je ekskluzivne fotografije koja dokazuje da Živko Budimir, onaj pravi, izgleda ipak nije izdao. Pravi Živko Budimir zatočen je u Saudijskoj Arabiji a njegovi klonovi hodaju Bosnom i Hercegovinom!

Prije nekog vremena javnost je bila  zbunjena kako je Živko Budimir mogao biti u isto vrijeme na podu dvorane u Kruševu, u Sarajevu na večeri FTV-a koju je platio SDP i u Posavini u selu Hrvatska Tišina. Osim toga Živko s FTV-a govori turski, a Posušani i Mostarci koji ga bolje znaju govore da je on uvijek govorio samo srpskohrvatski.

Fotografija koja je procurila u javnost a koja je bila namjenjena samo za porno magazine medijskoog tržišta susjednog entiteta Bošnjakistana, koji objavljuju svakakve  perverzije pa tako i političke,  dokazuje o čemu se radi.

Nije tajna da su američke obavještajne službe na ovim prostorima već postavljali klonove, priča o Titovom klonu još i danas je aktualna pa tako ni ova informacija ne čudi ni pitanje je šta je s pravim Živkom, kako je on, kako mu je zdravlje, javlja li se ženi, je li još uvijek živ i igra li odbojke u zatočeništvu?

Hoće li Hrvatima ikada biti vraćen  onako silan i gorljiv ili će nam opet podvaliti bošnjačkog klona?

Na priloženoj fotografiji koja je štroknuta jučer prilikom obilježavanja dana Sarajstana, dogodila se protokolarna greška pa su se Živko iz Kruševa i Živkoi iz Posavine našli u istom kadru dok se Živko sa FTV-a sklonio iz  kamere.

Poskok.info ovom prilikom se ispričava pravom Živku jer smo ga nazvali izdajnikom. Generale, ako ovo čitaš izdrži!

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Najveći izdajnik u povijesti Hrvatske podijelio je zemlju neprijateljima pa pobjegao. Danas je tek ikona neobrazovanih….

SAMO tridesetak kilometara od Sarajeva nalazi se selo Bradina. Radi se o relativno nevažnom mjestu u kojem posjetitelji mogu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -