Published On: Pet, ruj 21st, 2012

PLAVA BAGRA U ŠIROKOM: Lijanovi sinovi pozvali drotove da ih čuvaju od naroda

Plava bagra Lijanovićevog Boljitka , umišljena da je plave krvi, postratna glamočka buržoazija  nastala na znoju ovog naroda koja se vozi dva metra visoko od naroda, u oklopnjaku plave boje iz kojeg, svjesni da su ga pokrali ne smiju izići, nego se foliraju na drugom katu, daleko od ruku koje bi im mogle opaliti šamarčinu,  nakon  što je protjerana iz Ljubuškog ignorirana je u Širokom.

Iako su iz ove stranke najavljivali druženje s građanima na glavnom širokobriješkom trgu, u trenutku dolaska plave karavane na popularnom okupljalištu Širokobriježana kod spomen križa nije bilo doslovno nikoga, osim mnogobrojnih policijskih snaga koje su ih čuvale od vlastitog naroda!

Jerko i ekipa sigurno su se upitali da li je to jasna i nedvosmislena poruka o popularnosti njegove stranke u gradu u kojem je nastala!?

Ipak posjet „revolucije“ nije prošao nezapaženo. U središtu grada dočekale su ih parole kojima je poželjena „dobrodošlica“ Boljitku i njihovim koalicijskim partnerima iz HSP BiH. “HSP + Lijanovići = izdaja” samo je jedna od poruka koja je upućena ovoj koaliciji.

 

PolitikaPortal.info

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare