Utorak, 18 lipnja, 2024

PLAVA BAGRA U ŠIROKOM: Lijanovi sinovi pozvali drotove da ih čuvaju od naroda

Must Read

Plava bagra Lijanovićevog Boljitka , umišljena da je plave krvi, postratna glamočka buržoazija  nastala na znoju ovog naroda koja se vozi dva metra visoko od naroda, u oklopnjaku plave boje iz kojeg, svjesni da su ga pokrali ne smiju izići, nego se foliraju na drugom katu, daleko od ruku koje bi im mogle opaliti šamarčinu,  nakon  što je protjerana iz Ljubuškog ignorirana je u Širokom.

Iako su iz ove stranke najavljivali druženje s građanima na glavnom širokobriješkom trgu, u trenutku dolaska plave karavane na popularnom okupljalištu Širokobriježana kod spomen križa nije bilo doslovno nikoga, osim mnogobrojnih policijskih snaga koje su ih čuvale od vlastitog naroda!

Jerko i ekipa sigurno su se upitali da li je to jasna i nedvosmislena poruka o popularnosti njegove stranke u gradu u kojem je nastala!?

Ipak posjet „revolucije“ nije prošao nezapaženo. U središtu grada dočekale su ih parole kojima je poželjena „dobrodošlica“ Boljitku i njihovim koalicijskim partnerima iz HSP BiH. “HSP + Lijanovići = izdaja” samo je jedna od poruka koja je upućena ovoj koaliciji.

 

PolitikaPortal.info

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

NE POŠTUJE NITI KRALJA CHARLESA: Je li Murphey Cikotić baš morao doći na proslavu njegovog rođendana?

Rođendan kralja Charlesa proslavljen je i u BIH. Tu su se skupili uglednici koji nešto predstavljaju i nešto korisno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -