Srijeda, 29 svibnja, 2024

DRUŠTVOČovjek kažnjen sa 15 godina zatvora jer je ostavljao svinjsku slaninu ispred džamije

Must Read

Stanovnik Floride koji je ostavio slaninu izvan džamije suočava se sa kaznom od 15 godina zatvora nakon što je priznao krivnju, navodi državno odvjetništvo

Michael Wolfe, 37, odslužit će 15 godina u državnom zatvoru, nakon čega slijedi 15 godina uvjetno zato što je uvrijedio vjernike u džamiji Islamskog društva Centralne Florida Masjid Al-Munin u gradu Titusville, piše usatoday.com.

Tužitelj je rekao je sporazum postignut nakon razgovora sa islamskim društvom Centralne Floride i policije grada Titusvillea.

„Pristao je na nagodbu i priznao krivnju za vandaliziranje džamije kao priznanje zločina iz mržnje, što je krivično djelo”, rekao je Todd Brown, glasnogovornik Državnog odvjetništva. „On se odrekao prava na unaprijed omogućenu kaznenu istragu.”

Detalji motiv nisu objavljeni.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto još uvijek nisu deklasificirani tajni dokumenti UK-a o pregovorima s Titom i izručenju ustaša, četnika i domobrana?

U posljednjim desetljećima, povijest Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji i odnosi među tadašnjim saveznicima su bili predmetom mnogih kontroverzi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -