Petak, 21 lipnja, 2024

Dramatična akcija: Pogledajte kako je policija ubila teroristu

Must Read

Video policijske akcije u košer trgovini na istoku Pariza procurio je i proširio se munjevitom brzinom  internetom.

Na snimci se vidi 30-ak specijalaca kako upadaju u trgovinu u Vincennesu gdje jeAmedy Coulibaly (32) zatočio 20-ak taoca. Dok policija puca na terorista, taoci panično bježe iz supermarketa. U jednom trenutku policija baca eksploziv, a talac izlazi s kaputom prekrivenim preko glave.

Opsadno stanje u trgovini trajalo je nekoliko sati. Policija je na koncu ubila Amedyja Coulibalyja, no stradalo je i četiri taoca. Njih je terorist ubio prije nego što je u trgovinu upala policija. Izraelski dužnosnik potvrdio je da je spašeno 15 taoca.

Studentica (20), čije ime nije otkriveno, bila je jedna od taoca. Nazvala je svog ujaka koji radi nedaleko od mjesta gdje je bila zatočena.

– Nećakinja mog kolege je oteta. Dopušten joj je telefonski poziv. Bila je preplašena i u panici – rekao je ujakov poslovni suradnik Jean-Marc Sellam.

Vjeruje se da su Said Kouachi i njegov brat Šerif nazvali Coulibalyja i naredili mu da uzme taoce i ucijeni policiju kako bi oni mogli pobjeći. Još uvijek nije jasno i je li s Coulibalyjem bila i njegova pomagačica Hayat Boumeddiene (26).

Budući da su obje jučerašnje krize bile izazvane od islamističkih terorista strahuje se da bi se džihadisti uskoro mogli upustiti u novi krvavi pohod.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

NOS BIH: Cijela regija pogođena je kaskadnim ispadom dalekovoda, normalizaciju stanja otežavaju visoki naponi u 400kV i 220kV mreži

Neovisni operator sustava (NOS) BiH priopćio je da se utvrđuju okolnosti ispada dijela Elektroenergetskog sustava (EES) BiH, koji se...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -