Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024

Dragan Mikulić prelazi u Zvonku Jurišića?

Must Read

Dragan Mikulić, HDZ-ov kadar i predsjednik jednog od temeljnih ogranaka HDZ-a, član HNS-a, jutros rano na kavi u Hemingwayu usred Mostara pio je kavu sa likom i djelom Zvonke Jurišića i listao Dnevni list. Jurišić je pio i coca colu bez šećera. Mnogi građani Mostara u čudu su gledali kako je to moguće da tako stožeran upravitelj Studentskog doma imenovan ispred stožerne stranke koja zagovara javni otklon i ignoriranje platformaških perjanica ima raditi u društvu sa Zvonkudinom. Oni najzagriženiji HDZ-ovci koji vjeruju da je to nemoguće situaciju su pojašnjavali na način da to nikako ne može biti Zvonkudin budući da Mikulić kao iskusan političar zna kako time šalje vrlo lošu poruku HDZ biračima i da je najvjerojatnije riječ o Jurišićevom dvojniku kojeg je u Mostar poslao Živko da zbunjuje javnost…

Teorija koja je u međuvremenu došla iz mostarske podružnice HDZBIH kaže pak da je  Zvonko tražio mjesto u studentskom domu nakon što je izbačen iz Glavnog stana a čuvši da Mikulić uzima mito za studentski smještaj otišao je s njim na kavu, budući da zna s mitom i korupcijom,  no ni ta teorija nije popila vode budući da je opet poznato kako Zvonko ima nekoliko stanova pa mu Glavni stan više i  nije potreban.

Pitali smo i Jurišićevog glasnogovornika,  poznatog širokobriješkog tužitelja, tatu korupcuje u ZHŽ sudstvu, Ljiljanka KupiMeProdajMe Naletilića, koji tužbe protiv Lijanovića i Zvonkudina drži pod guzicom, i  kojem je Jurišić uposlio sina, zna li o čem se radi no on nam nije htio ništa kazati osim da mu je sin zadovoljan poslom. Na pitanje novinara kako idu procesi, kazao je “super”, baš sam tužio jednog HDZ-ovog ministra, Zvonko će biti zadovoljan.

Ostaje za zaključiti, da je Dragan Mikulić, nezadovoljan tretmanom u HDZBIH odlučio prijeći u Zvonku Jurišića. Ne u HSP nego baš u Zvonku, budući da je Zvonko ostao sam u svoja tri stana. Nakon što je izbačen iz HSP-a. I Glavnog stana.

Račun je inače bio 12 maraka. Platio ga je Mikulić. Sukladno načelima HNS-a da se od platformaških papaka ne smije primati nikakav novac.

Dok su kakili nisu ni skontali da ih nadzire HERA.Detalji dogovora uskoro.

poskok.info

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Mladić razbijenom bocom pokušao ubiti 59-godišnjaka na Trgu bana Jelačića

Hrvatska policija je uhitila, a zatim i hospitalizirala 18-godišnjaka koji je sinoć oko 23 sata na središnjem zagrebačkom trgu,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -