Utorak, 18 lipnja, 2024

ČOVIĆ : Vrijeme tolerancije u FBiH je isteklo

Must Read

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović upozorio je da Vlade Federacije BiH više nema ako će se raditi na način kako su zamislili SDA i DF, te da je vrijeme tolerancije isteklo.

“Ako nema dogovora ili se on ne poštuje na jednoj razini, ne može se očekivati drugačije ni na drugoj razini, pa ni u Vijeću ministara BiH”, naveo je Čović.

On je za “Glas Srpske” rekao da Vlada FBiH mora izaći iz krize, jer je situcija apsolutno neprihvatljiva i nepodnošljiva za stanovnike.

“Napravili smo precizan dogovor da ćemo, prije svega, riješiti kadrovska pitanja. To je ključni problem, jer netko očigledno vjeruje da može upravljati Federacijom na način kako su to radili posljednje četiri godine”, dodao je Čović.

On smatra da se kriza u FBiH može odraziti i na funkcioniranje vlasti i koalicije na razini BiH.

Čović kaže da je izgubljeno mnogo vremena zbog “različitih kalkulacija koalicijskih partnera” i da je krajnje vrijeme da “posao bude završen” ili da se ova koalicija raziđe.

“Onima koji misle da će nešto uloviti u mutnom, a prije svega razgraditi institucije u Hercegovini, uništiti agencije i poduzeća koja se dominantno vežu za hrvatski narod, poručujem da neće uspjeti”, rekao je Čović.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

NE POŠTUJE NITI KRALJA CHARLESA: Je li Murphey Cikotić baš morao doći na proslavu njegovog rođendana?

Rođendan kralja Charlesa proslavljen je i u BIH. Tu su se skupili uglednici koji nešto predstavljaju i nešto korisno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -