Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024

Donedavni Hrvat Željko Komšić razgovarao s vodstvom Naše stranke

Must Read

Članovi vodstva Naše stranke održali su sastanak sa članom Predsjedništva BiH, donedavnim SDP-ovcem i donedavnim Hrvatom Željkom Komšićem na kojem je potvrđeno da postoji suglasnost o zajedničkom nastupu na općim izborima 2014. godine u formi udruženog opozicijskog bloka na vrlo jasnom programskim principima koji ovoj zemlji mogu donijeti dugo očekivani preokret, potvrdio je danas u izjavi za Fenu član Predsjedništva Naše stranke Dino Mustafić. Komšić, ikako se već neko vrijeme izjašnjava kao Bosanac i Hercegovac, a ne Hrvat,još uvijek nije upozoren od strane niti jedne državne institucije kako time krši Ustav, i samog sebe dovodi u zonu pravne odgovornosti, budući da javno priznaje kako je lažnim izjašnjavanjem uzurpirao fotelju koja po Ustavu pripada Hrvatima.

Sastanak je održan prije dva dana, a Mustafić navodi da će Naša stranka, kao što je najavila, voditi razgovore sa svim strankama lijeve provenijencije koje nisu odustale od bolje i sretnije BiH, “onakve kakvu mislimo da je možemo napraviti”.

– U tom smislu između nas i Željka Komšića postoji stopostotna suglasnost, naglasio je.

Pritom je naveo da je Komšić, kako je ranije najavio u medijima, u fazi pokretanja nove političke stranke.

– O tome u kojem obliku ćemo dalje surađivati nismo govorili, ali ti razgovori će biti nastavljeni sljedećih mjeseci, kazao je član Predsjedništva Naše stranke Dino Mustafić.

Podsjećamo, Komšić punih 6 godina sjedi u fotelji koja je zbog manjkavog izbornog zakona uzurpirana hrvatskom narodu .Punih 6 godina Komšić je za sebe tvrdio da je pripadnik hrvatskog naroda , a na diplomatska i konzularna predstavništva dovodio je ljude koji su za života bili pripadnici drugih nacija, da bi se nakon ukazane poslovne prilike kod Komšića, najedanput počeli osjećati kao Hrvati. Najbrutalniji primjer je primjer kriminalca koji se zove Nerzuk Arifhodžić, čovjek koji je lažnim izjašnjavanjem zasjeo na mjesto Komšićevog   šefa diplomacije za hrvatsku kvotu, poslije čega je pomeo praktički svu hrvatsku diplomaciju u BIH , a sebi protupravno osigurao izvrsna materijalna primanja i lagodan život u Rimu. Samo na osnovu lažnog iskaza da je Hrvat.

Da stvar bude još bizarnija, Komšić se nedavno izjasnio kao Bosanac i Hercegovac rečenicom: Na idućem popisu nas Bosanaca i Hercegovaca, bit će više od 10%.

Postavlja se pitanje što čini Ustavni sud? I koji k. radi SIPA?

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Mladić razbijenom bocom pokušao ubiti 59-godišnjaka na Trgu bana Jelačića

Hrvatska policija je uhitila, a zatim i hospitalizirala 18-godišnjaka koji je sinoć oko 23 sata na središnjem zagrebačkom trgu,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -