Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

Dodikov RTRS snimat će informativne emisije za Srbe u Hrvatskoj

Must Read

RADIO-TELEVIZIJA Republike Srpske (RTRS) proizvodit će posebne informativne emisije namijenjene Srbima koji žive na području istočne Slavonije, Baranje i zapadnog Srijema a ugovor o tome u utorak su u Banjoj Luci potpisali predsjednik Zajedničkog vijeća općina iz Vukovara Dragan Crnogorac i glavni ravnatelj RTRS-a Draško Milinović.

RTRS je inače javni medijski servis, no u Republici Sprskoj je pod snažnom kontrolom vladajućih te direktno podupire politiku Milorada Dodika.

Crnogorac je nakon potpisivanja izjavio kako je srpsko stanovništvo na krajenjem istoku Hrvatske “u informativnoj blokadi” koju bi trebala razbiti banjolučka televizija.

“Mi smo tamo u informativnoj blokadi”, kazao je Crnogorac izražavajući zahvalnost RTRS-u na suradnji.

Ravnatelj RTRS-a Draško Milinović pojasnio je kako bi se njegova televizijska emisija pod nazivom “Kronika Slavonije, Baranje i zapadnog Srijema” trebala emitirati dva puta mjesečno uz dva reprizna termina.

Sadržaj emisije, kako je najavio, bit će život Srba u Hrvatskoj.

RTRS je javni servis no pod snažnom je kontrolom vlasti u Republici Srpskoj i izravno podupire politiku Milorada Dodika.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Najveći izdajnik u povijesti Hrvatske podijelio je zemlju neprijateljima pa pobjegao. Danas je tek ikona neobrazovanih….

SAMO tridesetak kilometara od Sarajeva nalazi se selo Bradina. Radi se o relativno nevažnom mjestu u kojem posjetitelji mogu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -