Published On: Uto, ožu 22nd, 2022

Direktorici BH Radija 1 upućene prijetnje smrću kao i uvrede na vjerskoj i nacionalnoj osnovi

Direktorica BH Radio 1 Pejka Medić prijavila je Policijskoj upravi Banja Luka da su joj 19. ožujka putem društvenih mreža Facebook i Twitter upućeni komentari prijetećeg i uvredljivog sadržaja na vjerskoj i nacionalnoj osnovi.

Kako je navela, na društvenim mrežama je osvanuo poziv na njeno ubojstvo, a “četnikuša i genocidašica”, samo su neke od uvreda koje su joj upućene.

O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, a Medić je izrazila nadu da će policija odraditi svoj dio posla.

Medić je kazala da o ranijim prijetnjama nije pisala, niti sam se javno oglašavala, a kaže i da je prije dolaska i preuzimanja dužnosti bila izložena jednom medijskom linču u svibnju 2017. godine, ali sada je odlučila prijaviti ih.

guest
nije obvezno
4 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Haso pl. Neuzubilahović-Janša - postao Slovenac!

Veliki američki jarani opasno krenuli sa islamskim terorizmom 🙁 a Cerić, Kavazović, Komšić i podbuhli Nermin opet ništa ne primjećuju 🙁 …

Patrijoti su to, sa dna kace, čak i antifashisti.

Anonimac

Čaršijaši se našli prijetiti ženi, od šibicara nije drugo ni očekivati. Gradžani.

Izmetbegović

Mošnje su uvijek bile močne prema ženama starcima, djecom.. Protiv kršćana na linijama redovno davali petama vjetra.. Dokaz:17% odbranili teritorija tj pojasa Gaze, još 6% im dali mi kršćani da mogu ušaltati svoje golfove 2 u 5 brzinu.. 😁