Published On: Sub, ruj 16th, 2017

Dijeli nas još 100 dana do Božića, a ovo je 10 razloga zbog kojih mu se veselimo

Ljeto je brzo prohujalo, prve kiše stigle još brže, a kalendar nam govori da je danas u ponoć krenulo veliko odbrojavanje – 100 dana do Božića!

Tople dekice, lijepo ukrašen dom, filmovi koje znamo na pamet i druženje s obitelji…ma, ne možemo si pomoći, a da već sada ne počnemo maštati o tom predivnom razdoblju godine, piše 100posto.

Donosimo 10 razloga zbog kojih se radujemo Božiću, s kojima će se svaki pravi fan ovog blagdana moći poistovjetiti!

BOŽIĆNI FILMOVI

Nije važno što smo ih već sto puta prožvakali. Uvijek ćemo se rado nasmijati uz film “Sam u kući”, provjeriti hoće li Arnold Schwarzenegger uspjeti kupiti igračku, poistovjetiti se s ljubavnim problemima likova iz filma “Zapravo ljubav” i pustiti suzu na “Divan život”. Kad bolje razmislimo, čuli smo da će Hallmark i nadolazeće sezone izbaciti cijeli serijal romantičnih komedija na ovu temu. Baš bi večeras mogli pogledati neku božićnu komediju od prošle godine…

via GIPHY

DEBELI, DEBELI DŽEMPERI

Udobni, mucasti, topli…a svi znamo što je najbolje – skrivaju kilograme koje smo nakupili za maminim stolom i štandovima koji nudeee…

via GIPHY

KUHANO VINO

Tješimo se da je zdravo, a u zimskim mjesecima ono nije samo najbolji način da se zagrijemo i oglušimo na vlastiti manjak sluha dok urlamo “Zvončiće”, već i razlog zbog kojeg se u gradu nalazimo s prijateljima.

via GIPHY

BOŽIĆNI MIRISI

Klinčić, cimet, anis…bilo da se radi o svjećicama, kolačima, napitcima ili suhim ukrasima za dom – ne možemo se zasititi ovih miomirisnih čarolija.

via GIPHY

LAMPICE

Lampice posvuda! Grad i stan nikad ne izgledaju tako čarobno kao u božićnim danima.

via GIPHY

KIĆENJE JELKE

Taj predivan ritual vraća nas u djetinjstvo i daje osjećaj da se neke stvari ipak ne mijenjaju – ma koliko god život kaotičan bio.

via GIPHY

NAJBOLJI TULUMI

Svaka čast ljetnim festivalima i afeter partyjima na plaži, ali ništa ne može nadmašiti božićne zabave za koje se možemo obući u šljokice bez osuđujućih pogleda okoline i napiti uz kolege.

via GIPHY

DRUŽENJE S OBITELJI (I DOMAĆOM HRANOM)

Svađali se oko stola ili ne, morate priznati, lijepo je vidjeti cijelu ekipu na okupu i uživati u maminoj domaćoj kuhinji u toplini rodnog doma.

via GIPHY

IZRAZ NA LICIMA NAŠIH NAJDRAŽIH KAD OTVORE POKLON KOJI IM SE SVIĐA

Uopće nije važno što ćemo mi dobiti, prilika da razveselimo obitelj i prijatelje najljepši je božićni poklon.

via GIPHY

TOPLA ČOKOLADA, DEKICA, KNJIGE I SERIJE

Mrak pada i prije nego se vratimo kući s posla – što nam drugo preostaje no uskočiti u pidžamu, napraviti toplu čokoladu i zavući se pod dekicu s knjigom ili daljinskim upravljačem?

via GIPHY