Published On: Čet, lis 10th, 2019

DAYTONSKI USTAV: Komšiću je dozvoljeno, bez ikakvih posljedica, na dnevnoj razini vrijeđati hrvatski narod

Iako je formalno predstavnik Hrvata u Predsjedništvu, s formalnim pravom veta, na zaštitu interesa suprotnih vitalnom nacionalnom interesu hrvatskog naroda Komšić čini sve da od Hrvata u BIH načini alkoholičare. Svakodnevnim provokacijama i ponižavanjima on uveseljava svoje birače , radi posao za koji je izabran i ponižava Hrvate.

Kako je to moguće?

Jednostavno. Na razini FBIH postoji postupak za smjenu Predsjednika FBIH. No na razini BIH ne postoji zakonski predviđen takav postupak.

Stranke HNS-a morale bi stoga u zakonsku proceduru uputiti prijedlog zakona koji bi omogućio smjenu člana predsjedništva ukoliko isti ne obavlja svoj posao, vrijeđa narod koji formalno predstavlja, puno pije, priča gluposti po Njujorcima, ili neće Nihatu da plati nove zube. Hrvatske. Whatever.

Stranke HNS-a bi tako pomogle da BIH dodatno približe Europi. Zašto? Zato što svaka europska zemlja osim BIH, ima zakonski predviđen sustav opoziva svih najvažnijih izabranih dužnosnika.

Sam ovaj plakat na skupu Željka Komšića dovoljan je materijal za blokadu ulica, poptuni neposluh prema državi koja omogućuje da neki kandidat, bez kazne, dođe na vlast uz srednjovjekovne pozive na silovanja i ubojstva.  U BIH, čak i u uredima OHR-a, ovakvi kandidati su prepoznati kao “napredni kandidati ljevice”. Čak i kada veličaju komunističke ubojice. Koje je ista Europa poptuno povijesno osudila. I odbacila kao necivilizacijsku tekovinu od koje se Europa ima očistiti.

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare