Ponedjeljak, 22 srpnja, 2024

Dajte nek’ netko čovjeku objasni: Njemački veleposlanik ne razumije BiH

Must Read

hellbach-cavara0219

Predsjednik FBiH Marinko Čavara ugostio je veleposlanika Njemačke u BiH Christiana Hellbacha. Europski put BiH, formiranje Vlade FBiH i pravni sustav države bile su samo neke od tema o kojima su razgovarali.

Sugovornici su suglasni kako je potrebno stvoriti bolji pravni i politički sustav koji će doprinijeti razvoju i napretku FBiH.Veleposlanik Hellbach je priznao kako, unatoč tome što je u BiH već pola godine, i dalje ne razumije u potpunosti kompleksnu političku i nacionalnu strukturu naše države.Zadovoljan je angažmanom Njemačke u približavanju BiH EU i nada se da će se ta suradnja i dalje nastaviti.

Predsjednik FBiH Marinko Čavara zahvalio se veleposlaniku Hellbachu na dosadašnjem radu ističući kako je Njemačka itekako važna za daljnji napredak i razvoj BiH. Ukazao je na određene anomalije u političkom i pravnom uređenju FBiH, te izrazio želju za još boljom i produktivnijom suradnjom koja će doprinijeti rješenju ključnih pitanja i dovesti nas korak bliže ka EU, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Predsjednika FBiH.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Užas u Daruvaru: Muškarac ubio pet osoba u domu za starije i nemoćne

Petero ljudi ubijeno je danas u Domu za starije i nemoćne osobe u Mažuranićevoj ulici u Daruvaru, javlja mojportal.hr. Kako...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -