Subota, 13 travnja, 2024

DAČIĆ: Rat završen, istinski mir nije počeo

Must Read

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije i ministar vanjskih poslova Ivica Dačić ocjenio je danas kako je odluka premijera Aleksandra Vučića i predsjednika Republike Tomislava Nikolića pokazatelj mudre državničke politike koju vodi Srbija, prensoi Tanjug.
“Ovom odlukom štite se nacionalni i državni interesi Srbije, ali i interesi srpskog naroda u RS. Srbija je još jednom pokazala da je čvrsto opredeljena za mir i regionalnu stabilnost, nasuprot antisrpskoj i ratnohuškačkoj politici u nekim zemljama regije, koja za krajnji cilj ima provociranje Srbije, zaustavljanje njenog napretka i ukidanje Republike Srpske”, istaknuo je Dačić.
Dačić je ocjenio da se ništa od toga neće ostvariti, jer Srbija pametno štiti svoje interese, srpski narod u cjelini i sve svoje građane.
“Iako je rat na prostoru bivše SFRJ odavno završen, na žalost, istinski mir još nije započet. Srbija je dala primer kako se ponaša jedna zemlja koja iskreno želi mir i stabilnost. Očekujemo da se i drugi tako ponašaju, u interesu budućnosti cijele regije”, priopćilo je Ministarstvo vanjskih poslova.
 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

GENERAL LJUBO ĆESIĆ ROJS Kako je pomogao 10.050 obitelji pripadnika HV i HVO kad su svi od nas digli ruke. Jedini pomogao obitelji generala...

General Ljubo Ćesić Rojs ima ogromne zasluge koje je stekao u ratu i u poraću. Svima nam je poznata...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -