Subota, 15 lipnja, 2024

Curica umrla nakon što ju je otac pretukao bičem i užarenom metalnom šipkom

Must Read

Petogodišnja djevojčica umrla je nakon osmomjesečne bitke za život u bolnici u Rijadu. Ondje je smještena nakon što ju je otac pretukao bičem i užarenom metalnom šipkom. Imala je teške i brojne tjelesne ozljede.

Petogodišnja djevojčica Lamaa iz Saudijske Arabije u bolnici u Rijadu na Odjelu intenzivne njege izgubila je bitku za život. Ondje je smještena prije osam mjeseci zbog zlostavljanja svog oca koji ju je pretukao bičem i užarenom metalnom šipkom.

Mediji su pisali kako je i ranije zlostavljana na različite načine pa se spominje i zlostavljanje strujom. Djevojčica je u bolnicu stigla s teškim tjelesnim ozljedama. Imala je frakturu lubanje, te slomljene ruke i brojne druge traume.

Otac lokalni propovjednik

Daily Mail piše kako se majka djevojčice rastala od njenog oca te da je svog danas bivšeg supruga tužila za zlostavljanje njihove kćeri tražeći da za to odgovara životom.

Otac, inače poznati lokalni propovjednik koji propovijeda i na različitim TV kanalima, nakon rastave je pronašao novu ženu. Djevojčica je živjela s njim i maćehom, koja ju je također zlostavljala. Agencija EFE piše da je otac djevojčice nekad bio i ovisnik o drogi. Protiv njega se sada provodi i istraga.

 

Danas.hr
- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

NATO osniva misiju koja će pomoći i osposobljavati Ukrajinu

Ministri obrane NATO-a sastat će se danas u Bruxellesu na drugom danu razgovora o formaliziranju potpore transatlantskog saveza Ukrajini. Zemlje...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -