Published On: Sri, stu 14th, 2012

Curica umrla nakon što ju je otac pretukao bičem i užarenom metalnom šipkom

Petogodišnja djevojčica umrla je nakon osmomjesečne bitke za život u bolnici u Rijadu. Ondje je smještena nakon što ju je otac pretukao bičem i užarenom metalnom šipkom. Imala je teške i brojne tjelesne ozljede.

Petogodišnja djevojčica Lamaa iz Saudijske Arabije u bolnici u Rijadu na Odjelu intenzivne njege izgubila je bitku za život. Ondje je smještena prije osam mjeseci zbog zlostavljanja svog oca koji ju je pretukao bičem i užarenom metalnom šipkom.

Mediji su pisali kako je i ranije zlostavljana na različite načine pa se spominje i zlostavljanje strujom. Djevojčica je u bolnicu stigla s teškim tjelesnim ozljedama. Imala je frakturu lubanje, te slomljene ruke i brojne druge traume.

Otac lokalni propovjednik

Daily Mail piše kako se majka djevojčice rastala od njenog oca te da je svog danas bivšeg supruga tužila za zlostavljanje njihove kćeri tražeći da za to odgovara životom.

Otac, inače poznati lokalni propovjednik koji propovijeda i na različitim TV kanalima, nakon rastave je pronašao novu ženu. Djevojčica je živjela s njim i maćehom, koja ju je također zlostavljala. Agencija EFE piše da je otac djevojčice nekad bio i ovisnik o drogi. Protiv njega se sada provodi i istraga.

 

Danas.hr
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare