Published On: Pon, stu 18th, 2019

CRNADAK JASNO UZ NOGU Komšić može predložiti protupravne kandidate , onda se to lijepo odšuti i u tišini, jelte, nekako provede…

 

Kada govorimo o imenovanju veleposlanika, to su isključivo odluke koje donosi Predsjedništvo BiH i koje mi provodimo sukladno zakonskim odrednicama.

Ministarstvo vanjskih poslova BiH će provesti ono što je njegova zadaća i mi ne možemo zaustaviti imenovanje veleposlanice Mlinarević ili ga poništiti sve dok Predsjedništvo BiH ne donese odluku o poništenju – rekao je ministar Crnadak za Ero.tel.

Crnadak je  tek djelimično u pravu.  Predsjedništvo doista imenuje sve diplomate i MVP je dužan pokušati provesti odluke Predsjedništva.

No nije dužan protupravno gurati one kandidate koji ne zadovoljavaju pravne uvjete. Što je MVP upravo učinio.

Gdje je uostalom granica te bizarnosti?

Što da je Komšić imenovao nekog povratnika iz Sirije, starog dobrog ratnog kolegu iz slavne ArmijeBIH, nekog recimo Damira,  heroja s Ozrena npr, koji priča samo arapski i ne zna engleski, nema BIH državljanstvo nego samo nekakav Džaferovićev komad papira, i  koji nema potvrdu da se protiv njega vodi kazneni postupak, jer se ipak vodi. Dakle recimo da je Komšić imenovao osobu koja nema niti jedan uvjet koji Pravilnik i Zakon propisuju a za koju smatra da će odlično braniti interese Čuda otpora. Recimo u New Yorku kao 2001.

Bi li ga Crnadak jednako progurao?

Čini se prema današnjoj iskazanoj želji da služi političkom Sarajevu – da ipak bi.

A sve “sukladno zakonskim procedurama” ministarstva, kako on to lijepo upakova.

I taj i takav , Kandidat, Komšićev, bi bio pozvan na obuku u MVP, kod čika Crnadka  a potom  poslan na strana “diplomatska ratišta”, da boj ljuti izbori. Na ponos naše mlade domovine.

Koliko god Komšić privilegirano kršio zakone države BiH,   odluke koje se donose u MVP donose se sukladno zakonima, a ne sukladno Komšiću.

Predsjednik je uz ostalo, dužan poznavati procedure i zakone. A Komšić za sebe , osim što tvrdi da je Hrvat tvrdi i da je pravnik.

Međutim u ovom slučaju međutim ne radi se o Komšiću nego o Dodiku.  Upravo je on potpisao imenovanje Mlinarevićeve. Jer je bio predsjedavajući.

Te se otvara jedna novo potpuno nova priča: Je li Mlinarević podmetnuta ne samo kako bi se gnjev Hrvata s Komšića kanalizirao na nju, nego i kako bi se kompromitiralo Dodika i prikazalo ga kao pravno nepismenim?

Što je točno stajalo u Životopisu Martine Mlinarević?

Kako naime, povjerovati da je Dodik,  potpisao imenovanje osobe sa srednjom školom?

Znajući Dodikovo poznavanje zakona , i činjenicu da mu se mjeri svaki potez, potpis i svaka riječ, teško da bi on pristao na takvo nešto, jer se radi o kršenju zakona i pravilnika. I medijskom brukanju.

Teško da bi se, pošto je pod stalnim nadzorom, usudio prekršiti Pravilnik. Koji jasno kaže – VSS.

Stoga se nameće pitanje – Ako Mlinarevićeva već tvrdi da je Komšiću kazala da nema VSS diplomu, tko je taj tko je nadopisao u njen CV da ona ima VSS?

U slučaju da je Dodiku netko podvalio njen lažan CV, na osnovu kojeg je stavio potpis,  radi se o obmani Predsjedavajućeg Predsjedništva BIH. A to je bio Dodik  u tom trenutku.

Ostaje pitanje tko je to učinio – netko iz Komšićevog ureda ili sama Mlinarević?

Sudeći prema njenoj izjavi to je upravo učinio netko od Komšićevih.

Ako papir ne pokaže drugačije.

Ukoliko su CV mijenjali u Komšićevom uredu, u tom slučaju radilo bi se o kaznenom djelu krivotvorenja radi dovođenja u stanje obmane.

U svakom slučaju mi se nadamo da je to baš učinio onaj Habibi. Smiješni lik iz Komšićevog ureda koji je hrvatskoj turizmu prijetio slanjem vehabija a Kolindi psovao. Inače je i on na našoj hrvatskoj plaći u BIH.

Zašto? Pa zato što smo glup i neponosan, te iznimno neodgovoran narod.

Poskok.info

NOVA AFERA POTRESA PREDSJEDNIŠTVO BIH I MVP: Komšić za veleposlanicu imenovao Srednjoškolku. Crnadak cijelu stvar krio od javnosti…

 

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare